Ermat Grup, Mitsubishi Bayiliğini Aldı!

Ermat Grup, Mitsubishi Bayiliğini Aldı!

Ermat Grup, Renault ve Dacia'dan sonra portföyüne Mitsubishi'nin bölge bayiliğini de ekleyerek sektördeki ürün yelpazesini geliştirdi. 

Ermat Grup Filo ve Aktif Satış Müdürü Burak Şensaz, Japon devi Mitsubishi'yi bundan sonra İzmirde Ermat güvencesiyle müşterilerine sunacaklarını söyledi.  Mitsubishi'nin segmentindeki lider ürünleri ve Türkiyedeki başarılarının Ermat'ın vizyonuyla örtüştüğünü belirten Şensaz, Ağustos ayı itibariyle İzmir'de satışlara başladıklarını ifade etti.

Mitsubishi'nin Ermat'taki ilk müşterisine aracını teslim ettiklerini de dile getiren Burak Şensaz, “Sayın Barlas Alphan'a 2020 model Mitsubishi Eclipse Cross aracını teslim ettik. Kendisi de araç kiralama sektöründe hizmet veriyor ve çözüm ortağı olarak yıllardır bizi tercih ediyor. Ermat Grup güvencesiyle yeni satışlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu

Ermat olarak Mitsubishi'nin Eclipse Cross, L200 Pickup, Space Star ve Outlander modellerinin satışını gerçekleştirdiklerini de söyleyen Burak Şensaz, dünya markalarını tek çatı altında müşterilerine sunmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.