Eroğlu: Çok Anlamlı Bir Galibiyet Aldık

Eroğlu: Çok Anlamlı Bir Galibiyet Aldık

Ligde en son Menemenspor’u mağlup ettikten sonra 5 maçta istediği sonucu alamayan Altınordu, MKE Ankaragücü'nü yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Spor Toto 1. Lig’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Ankaragücü’nü 2-1 mağlup eden Altınordu futbolcuları, maçın bitiş düdüğü ile saha ortasında büyük sevinç yaşadı. Oyuncular daha sonra galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kutladı.

6.jpg

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Ankaragücü önünde çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Rakibin kadrosunun kaliteli olduğunu biliyorduk ama önemli olan bizim ne yapacağımızdı. İlk yarıda topa sahip olarak rakibimizi etkisiz hale getirdik.

3.jpg

Penaltıdan golü attıktan sonra pozisyonlar bulduk fakat bunları değerlendiremedik. Sonrasında golü kalemizde gördük. Haftalardır kazanamamanın verdiği özgüven sorunu vardı. 2-1 öne geçtikten sonra skoru korumaya çalıştık. Ankaragücü önünde önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.