Eroğlu, “Genç bir takımla mücadele ediyoruz"

Eroğlu, “Genç bir takımla mücadele ediyoruz"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto 1. Lig’de puan alabilecekleri birçok maçı basit hatalardan dolayı kaybettiklerini belirtti.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Genç bir takımla mücadele ediyoruz. Aramıza katılan oyuncuların adapte olması biraz zaman aldı. Ligde mücadele ettiğimiz takımlara baktığınız zaman dev bütçeli takımlara karşı mücadele veriyoruz. Bizim takımın değeri onların yanında mütevazi kalıyor. Buna rağmen oyuncularım son dakikaya kadar oyunu bırakmadan mücadele ediyorlar” dedi.

Eyüpspor önünde 1-0 geçtikten sonra girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerinden yakınan Hüseyin Eroğlu, “Rakip ilk yarının sonlarına doğru beraberliği yakaladı. Yine duran toptan gol yedik. Basit goller yiyoruz. Bundan önce olduğu gibi puan alabileceğimiz bir maçı kaybettik. Milli arada toparlanıp tekrar bir an önce performansımızı yukarı çekmek zorundayız. İlk yarıyı da en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

5.jpg

VOLKAN FINDIKLI: PUAN ANLAMINDA SIKINTI YAŞIYORUZ

Volkan Fındıklı da tecrübeli bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, “Genç bir kadroya sahibiz. Pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Lig bizim için biraz sancılı geçiyor. Ufak nüanslarla maçı kaybettik. Puan anlamında sıkıntı yaşıyoruz” diye konuştu.

FUTBOLCULARA İKİ GÜN İZİN

Öte yandan Altınordu’da futbolculara milli maç arası nedeniyle iki gün izin verildi. Futbolcular, salı akşamı yapacağı idmanla milli aranın ardından Manisa FK ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

ALFA U19/18 TAKIMI İKİNCİ MAÇINDA BERABERE KALDI

Altınordu U19/18 Takımı, Gelişim Ligleri TFF 1. Lig U19 2. haftasında Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda oynanan karşılaşmada Altınordu’nun gollerini 4. dakikada Melih Serhat İştar ve 66. dakikada Berkcan Cengiz kaydetti. Gollerin asistlerini ise 4. ve 66. dakikalarda Hakan Öztürk yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.