Erwin Koeman: Kariyerimin en büyük şansı

Erwin Koeman: Kariyerimin en büyük şansı

Cocu sonrası devraldığı Erwin Koeman kalıcı hale gelen tecrübeli çalıştırıcı, “Üzerimdeki büyük sorumluluğun farkındayım. Takıma ve kendime güveniyorum” sözleriyle durum değerlendirmesi yaptı.

Görevine son verilen Phillip Cocu'nun teknik heyetine en son giren ve onun gidişiyle takımı devralan isim olan Erwin Koeman, Fenerbahçe'deki yeni görevini değerlendirdi. Üç ay içinde yardımcı antrenörlükten emanetçi hocalığa, oradan da kalıcı teknik direktörlüğe getirilen Koeman, elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğini söyledi. Yakınındaki isimlerle düşüncelerini paylaşan 57 yaşındaki futbol adamı şu ifadeleri kullandı:

“TEKNİK direktörlük kariyerimde gerçekleştirmek istediğim hayaller var. Kariyerim açısından Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte görev yapmak benim için önemli bir ayrıcalık. En büyük şansım. Verilen sorumluluğun bilincindeyim. Tamamen Fenerbahçe'nin başarısına konsantreyim. Sadece futbola odaklanmış durumdayım.

Üzerimdeki büyük sorumluluğun farkındayım, bu bende bir baskı oluşturmuyor. Takıma ve kendime güveniyorum. Hedefim sportif başarı. İleriye doğru bir adım attık ama henüz bir şey kazanmadık. Üst sıralara doğru çıkacağız. Gelişimimiz sürecek. Tek yapmamız gereken birlikte çalışmak. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz çünkü geliştirmemiz gereken noktalar var. Ben kendime de oyuncularıma da güveniyorum. Bana verilen sorumluluğun gereğini yapmak için motive durumdayım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sezonun bize neler getireceğini göreceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.