ESBAŞ Çocuk Yuvası öğrencileri Uzay Kampı'nı ziyaret etti

ESBAŞ Çocuk Yuvası öğrencileri Uzay Kampı'nı ziyaret etti

ESBAŞ Çocuk Yuvasındaki öğrenciler telekonferans görüşmelerinin ilkini dün Uzay Kampı Türkiye’de gerçekleştirdi. 

Bir ESBAŞ girişimi olan Uzay Kampı Türkiye’de dünyada yılın öğretmeni seçilen Nurten Akkuş ile gerçekleştirilen telekonferans görüşmesi, ESBAŞ Çocuk Yuvası 5 Yaş Sınıfı öğrencileri ile Samsun Salıpazarı Anaokulunun 45 öğrencisi arasında gerçekleşti.  ESBAŞ Çocuk Yuvası - Uzay Kampı işbirliğinde 73 ülkeden 12 bin öğretmen arasından ‘Küresel Öğretmen Ödülü’nü kazanan Samsun'un Salıpazarı ilçesinde anaokulu müdürlüğü yapan Nurten Akkuş ile iletişime geçildi.

ESBAŞ Çocuk Yuvası öğrencilerinin  ‘’UZAY’’ hakkında sahip oldukları bilgi birikimlerini ve gözlemlerini paylaşmalarını amaçlayan çalışmada ESBAŞ Çocuk Yuvası öğrencileri, Uzay Kampı Türkiye, gezegenler, astronotlar ve uzayda bitki yetiştirilmesi konusunda bilgilerini paylaşırken, Samsun’dan öğrenciler de uzayla ilgili sorularını sordular.  

Telekonferans görüşmesinde iki taraf öğrencileri için de farklı ve heyecanlı bir deneyim yaşandı. ESBAŞ Çocuk Yuvası öğrencilerinin telekonferans görüşmeleri yurtdışındaki farklı okullarla devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.