Eski Bakan Okuyan, CHP'den atıldı

Eski Bakan Okuyan, CHP'den atıldı

Katıldığı bir televizyon programında Meral Akşener ile ilgili sözleri tepki çeken Eski Bakan Yaşar Okuyan, Kemal Kılıçdaroğlu ile de eski görüşme fotoğraflarını yeni gibi gösterip, 'Bugün görüştüm' notuyla paylaşınca CHP'den atıldı.

Katıldığı bir televizyon programında "Kılıçdaroğlu’na ben bunu bir sene önce masa kurulurken söyledim. Üç gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral hanımla ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım.” şeklinde ifadeleri ile tepki çeken Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, dün Kılıçdaroğlu’yla görüşmüş; çekilen eski fotoğrafları da paylaşarak “Bugün görüştüm” diye paylaşmıştı.

yasar-okuyan-kimdir-yasar-okuyan-hangi-partiden-15652244-6796-amp.jpg

Yapılan paylaşım sonrası İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale: “Biz iktidarı neden eleştiriyoruz? İstifa etmesi gerekenleri terfi ettirdiği için, hesap sorması gerekenlerin sırtını sıvazladığı için, yalan üreten medyaya, iftira atanlara sahip çıktığı için. Eleştirdiğiniz iktidardan biraz farkınız olsun!” şeklinde tepkisini dile getirdi.

ziyaret-as9t-cover.jpg

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra ise CHP'nin resmi hesabından Yaşar Okuyan’ın partiyle ilişiğinin kesildiği duyuruldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.