Eski Hakem Selçuk Dereli, Fenerbahçelileri Çok Kızdıracak!

Eski Hakem Selçuk Dereli, Fenerbahçelileri Çok Kızdıracak!

Twitter'da söyledikleri ortayı karıştırdı.

MEDYA EGE / ÖZEL - CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin Fransa-Portekiz maçı sonrası atmış olduğu tweet bir anda ortalığı karıştırdı. Çok sayıda isim Dereli'ye küfrederken bazı isimler de tepkilerini CHP Genel Merkezi'ne ilettiler. Bu arada bazı isimlerinde Dereli'ye destek verdikleri gözlendi.

FİFA eski hakemlerinden olan CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin ev sahibi Fransa ve Portekiz arasında oynanan ve Portekiz'in 1-0 galibiyeti ile biten Avrupa Şampiyonası Finali sonrası kişisel Twitter hesabından attığı, "Kupa seremonisi işte böyle olur. Ne ışıkları kestiler  ne de çamura yattılar" mesaj sonrası sosyal medya bir anda karıştı. Çok sayıda ismin retweet yapıp beğendiği mesaja binlerce tepki mesajı da geldi. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarından tepki alan Dereli'ye çok sayıda twitter kullanıcısı küfrederken, yazılan mesajların Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yönlendirildiği gözlendi. 

dereliselcukmdygaic11072016+.jpg

Dereli daha sonra "Barış ve kardeşlik içinde geçen final maçı seremonisine dair yorumum, genel bir değerlendirme olup sadece bir kulübü hedef almamaktadır" açıklaması yaparak gelen tepkilere yanıt verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.