Eskiden Burger, lezzetli yemekler!

Eskiden Burger, lezzetli yemekler!

Eskiden Burger, tamamen ev yapımı ve katkı maddesi bulunmayan burger ve sandviç çeşitleriyle lezzetli mönüler sunuyor.

8 yıldır aynı noktada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Eskiden Burger'in sahibi Sabri Ünlüer, mekanın 30 kişi kapasitesine sahip olduğunu ve gündüz 11.30'dan sabah 04.30'a kadar paket servis hizmeti sunduklarını da söyledi.

sabri-unluer-2.jpg
Her zaman en taze ve doğal ürünleri tercih ettiklerini dile getiren Ünlüer “İşimizi severek yapıyoruz. Bizim için öncelikle, hijyen, kalite ve müşteri memnuniyeti gelir. Ürünlerimizde katkı maddesi bulunmuyor. Ev usulüyle hazırladığımız burgerlerimiz ve soslarımız çok beğeniliyor. Elma- karalahana soslu Eskiden Burger ve mantar soslu şnitzelimiz spesiyallerimiz arasında yer alıyor. 17 farklı çeşit Burgerimiz bulunuyor. Bunun yanısıra sandviç, wrap ve diğer atıştırmalıklarımızla da kendi müdavimlerimizi oluşturduk. Ünlü isimler de bizi tercih ediyor. Okan Buruk ve Çağla Şikel bizim lezzetlerimizi tercih edenlerden bazıları ” diye konuştu.


Alaçatı'da ikinci şubeyi açmak istediklerini de dile getiren Sabri Ünlüer, “Yıllardır önemli bir lezzet markası olmayı başardık. Bu kalite çizgimizi de korumaya devam ediyoruz. Eskiden Burger lezzetlerini denemek isteyenler 716 66 86 numaralı telefondan sipariş verebilir ve 1973eskiden Instagram ve Facebook sayfalarını takip edebilir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.