Estemega Estetik&Güzellik Merkezi Kurucusu Güzellik Koçu Esma Doğan yazdı

Estemega Estetik&Güzellik Merkezi Kurucusu Güzellik Koçu Esma Doğan yazdı

Estemega Estetik&Güzellik Merkezi Kurucusu Güzellik Koçu Esma Doğan, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en yaygın yöntemi olan lazer epilasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Lazer epilasyonun faydalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Estemega Estetik&Güzellik Merkezi Kurucusu Güzellik Koçu Esma Doğan, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için kullanılan en yaygın yöntem olduğunu söyledi. Doğan, "Bacaklar, koltuk altları, üst dudak, çene ve bikini bölgesi lazer epilasyon uygulaması yapılan en yaygın bölgelerdir. Bununla birlikte, göz kapağı veya çevresi dışında vücudunuzun hemen her bölgesine lazer epilasyon uygulaması yapmak mümkündür.

d218b7c8-fb68-4a5b-9f57-3c0f287b5fcb.jpg

Dövme yapılmış ciltlerde lazer epilasyon uygulaması tavsiye edilmemektedir Tüyün rengi ve cilt tipiniz lazer epilasyonun başarısını etkileyen en önemli faktörlerdir. Temel ilke, ışığı tüyün pigmentinin değil, cildin pigmentinin emmesidir. Lazer, cilde zarar vermeden sadece tüy köküne etki etmelidir. Bu nedenle, tüy ve ten rengi (koyu tüy ve açık ten) arasındaki kontrast en iyi sonuçları verir." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.