“ESTİ” İZMİR’DE  ŞAMPİYON OLDU

“ESTİ” İZMİR’DE ŞAMPİYON OLDU

Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Spor Kulübü (ESTİ) büyük bayanlar sutopu birinci liginde namağlup şampiyon olarak sezonu kapadı

ESTİ, Sutopu Büyük Bayanlar Birinci Ligi’nin İzmir’de yapılan play-off maçlarında ODTÜ, Adalar Su Sporları Kulübü ve Galatasaray’ı yenerek üçüncü defa mutlu sona ulaştı. Normal sezonu ilk 4 sırada bitiren Adalar Su Sporları Kulübü (ASSK), ESTİ, Galatasaray ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) takımları Alsancak Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu’nda şampiyonu belirlemek için mücadele etti. Play-Off karşılaşmalarının 2. devresinde ODTÜ’yü 19’a 0, ASSK’yı 10’a 6 ve Galatasaray’ı 12’ye 10 skorlarıyla mağlup eden ESTİ, namağlup şampiyon oldu.

 

ESTİ As Başkanı Hüseyin Egeli, “Tüm altyapılarda ve büyük bayanlarda çok güçlü İstanbul kulüplerine rağmen, özverili çalışmalarımız ve istikrarlı yönetim anlayışımızla kadın sutopunda önder konumumuzu koruyoruz. 6 yıldır antrenörlüğümüzü yürüten Pateros Evangelis ve teknik kadromuz ile gençliğe hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Kendi havuzumuz ve kulüp binamız dahi olmadan ve hiçbir kurumsal destek alamadan, tamamen amatör bir organizasyon olarak yakaladığımız bu başarıyı Türkiye’de bizimle benzer koşullarda olan, futbol dışındaki tüm amatör spor kulüplerine armağan ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.