Etkili ozon kullanımı devri

Etkili ozon kullanımı devri

Uluslararası alanda tanınan ozon terapisti bilim insanlarının da katıldığı kongre verimli geçti ve fikir alışverişi yapıldı.

Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem ve ürettiği yenilikçi ürünlerle adından söz ettirmeye devam eden Cemil Has Medikal San. Tic. Ltd. Şti. sektörel organizasyonlarda da yer almaya özen gösteriyor. Ozon terapinin sağlık alanındaki faydaları konusunda çalışmanın önemine değinen firmanın Genel Müdürü Cemil Has, kongre ve sempozyumlarla bu farkındalığa ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Uluslararası alanda tanınan ozon terapisti bilim insanlarının da katıldığı kongre verimli geçti ve fikir alışverişi yapıldı. Geçtiğimiz Eylül ayında Şanlıurfa’da İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Asya-Avrupa Ozon Terapistleri Derneği, Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi ve Medipol Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Ozon Terapide Yenilikler Kongresi'ne sponsor olduklarını belirten Cemil Has. 

 Cemil Has, bu fikirleri en iyi şekilde hayata geçireceklerini söyledi. Kongrenin, ozon terapinin biyokimyasal, immünolojik ve fizyolojik etkilerinin öğrenilmesinin yanı sıra; güvenli ve etkili ozon kullanımı kılavuzları yardımı ile bu tedavi ve klinik uygulamalarındaki yeni yaklaşımların sunulması açısından da faydalı olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.