Eto'o: Onlar Benim Penaltımı Söylediler mi?

Eto'o: Onlar Benim Penaltımı Söylediler mi?

Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezasının tamamlanabilmesi için bu yıl Avrupa Kupaları'na katılma hakkı kazanması gerekiyordu. Biri Eto'o'nun el golü olmak üzere Antalyaspor'dan 4 gol yedikten sonra umutlar iyice azaldı.

Avrupa Kupaları'ndan bir yıl men edilen sarı kırmızılı takımın cezasını çekebilmesi için bu yıl ilk dört içerisine girip Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanması gerekiyor. Ancak Antalyaspor maçında 4 gol birden yiyen Galatasaray'ın ilk dörde girme iddiası oldukça azaldı. Antalyaspor'un golcüsü Eto'o tarafından atılan el golü de duruma eklenince sarı kırmızılı takım iyice çileden çıktı

En çok gol atan Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez'in ardından 2. sırayı tutan Antalyaspor'un golcüsü Eto'o dün attığı el golüyle Galatasaray'ı çileden çıkardı.Deneyimli futbolcunun alenen el ile attığı golü görmeyen Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, kendisine itiraz eden Galatasaraylı oyuncular, Muslera ve Hakan Balta'ya sarı kart gösterdi.

Eto'o'nun 19 golü 25 gol desteği var

Dün gerçekleşen Antalyaspor Galatasaray karşılaşmasında 2 gol daha atarak toplamda 19 gole erişen Eto'o Emrah Başsan'a da bir asist yaparak 25 gole destek sağlamış oldu. Kamerun doğumlu forvet oyuncusu, futbol hayatı boyunca Galatasaray'a 2. ve 3. gollerini de atmış oldu. Sarı kırmızılı takıma ilk golünü Chelsea'da oynarken atan Kamerunlu yıldızın el golü çok uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

Onlar benim kırmızı kart ve penaltı mı söylediler mi?

İddiaya göre Eto'o'nun el golünü merak takım arkadaşları, durumun gerçek olup olmadığı sorusunu Kamerunlu'ya yönelttiler. Deneyimli yıldız futbolcu takım arkadaşlarına attığı golde el olduğunu ama söylemediğini belirterek, kendisine karşı yapılan faulde kırmızı kartı ve penaltı olan pozisyonunu söyleyip söylemediklerini sordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.