EÜ'ye anlamlı ziyaret

EÜ'ye anlamlı ziyaret

Ege Üniversitesi Anaokulunda öğrenim gören 6 yaş gurubu minikler, “Dünya Radyo Günü” dolayısıyla Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Ege Kampüs’ü ziyaret ettiler.

Radyo Ege Kampüs çalışanlarıyla bir araya gelen Egeli minikler, radyo stüdyolarını gezerek ekipmanlar hakkında çalışanlardan bilgi aldılar. Radyoculuk mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları Radyo Ege Kampüs çalışanlarına soran çocuklar, keyifli zaman geçirdiler. 13 Şubat Dünya Radyo Gününde mikrofon başına geçerek ses kayıtları alınan Egeli minikler kendi seslerini ilk kez radyoda duymanın heyecanını yaşadılar.

egeli-miniklerden-radyo-ege-kampuse-anlamli-ziyaret-3.jpg

EGELİ MİNİKLER RADYO HAKKINDA BİLGİ ALDI

EÜ İletişim Fakültesi Dekanı ve EGEMM Müdürü Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Egeli miniklerimiz bu anlamlı günde EGEMM bünyesinde yayın hayatını sürdüren üniversitemiz radyosu, Radyo Ege Kampüs’ü ziyaret ederek bizleri oldukça mutlu ettiler. Radyoculuk mesleği hakkında çalışanlarımızdan bilgi alan öğrencilerimiz stüdyolarımızı gezme imkânı buldular. Üniversitemiz anaokulunun, öğrencilerimize böyle bir deneyim yaşatmasını oldukça önemli buluyor, bu vesile ile bir kez daha 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyorum” dedi.

egeli-miniklerden-radyo-ege-kampuse-anlamli-ziyaret-8.jpg

egeli-miniklerden-radyo-ege-kampuse-anlamli-ziyaret-13.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.