Eylül Ayça Karakuş, Gülsüm Ahmet  Şimşek Anaokulu'nun velileriyle seminerde buluştu

Eylül Ayça Karakuş, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu'nun velileriyle seminerde buluştu

Yazar Eylül Ayça Karakuş ’’Çocuklarda Olumlu Davranış Geliştirme’’ semineri ile Antalya Gülsüm Ahmet  Şimşek Anaokulu’nda veliler ile buluştu.

 

Okul müdürü Tuba Özkir’in katılımıyla birlikte bir saat süren seminerde renkli kareler ortaya çıktı. Çocuk gelişimişinde anne ve babaların yaptığı hataları gündelik örneklerle anlatan Karakuş velilerle de sohbet ederek onların fikirlerini aldı.

3-386.jpg

Çocuklara kitap okuma alışkanığı kazandırmanın tek yolu sizlerin de kitaplarla barışık olmanızdan geçer. Sizler ne yaparsanız çocuklarınızda onu yapacaktır ve sizlerin ayak izlerini takip edecektir. En önemlisi de şu ki sizler öğrenirseniz evlatlarınız öğrenecek sözleriyle farkındalık yarattı.

1-669.jpg

Vermiş olduğu seminerde çocukları çok erken tablet, telefon,bilgisayar oyunlarıyla tanıştıran aileleri özellikle duyarlılığa davet etti. Bir anınızı kurtarmak için susturucu olarak kullanılan oyun siteleri yarın sizlerin çocuklarınıza bağımlılık kazandırdığınız bir platform olacaktır dedi.

4-275.jpg

Velilerin keyifle dinlediği seminer sonrasında Okul müdürü Tuba Özkir’ın yazar Eylül Ayça Karakuş’a vermiş olduğu teşekkür plaketiyle hatıra fotoğrafı çekinildi.

5-101.jpg

Seminer sonrası aileler yazarın Adın Ömrüme Hatıra ve Ne Çok Şey Var kitaplarını imzalı olarak aldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.