Facebook kripto para reklamları yayınlamaya başlıyor!

Facebook kripto para reklamları yayınlamaya başlıyor!

Daha önce getirdiği yasakla kripto para reklamlarını yasaklayan Facebook kripto para reklamları yayınlamaya tekrar başlıyor.

Daha önce getirdiği yasakla kripto para reklamlarını yasaklayan Facebook kripto para reklamları yayınlamaya tekrar başlıyor. Amerika’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in CEO’su, Facebook üzerinde reklam yayınlayabileceklerini belirten bir görsel paylaştı.

Politikalarını dikkatli bir şekilde gözden geçirdikten sonra Facebook, bundan böyle belirli kripto ile ilgili reklamların sergilenmesine izin vermeye karar verdi. ABD’deki en büyük kripto para borsası olan Coinbase, sosyal ağda kendini tanıtmak için ilk yeşil ışığı aldı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kararı, birkaç saat önce “Açık Finans Sistemi” olarak nitelendirdiği şeyin kitleselleşmesine katkıda bulunma konusundaki gurur ve coşkusunu dile getirdiği bir tweetle açıkladı:

Bu hamle ile Coinbase, rakiplerine göre önemli bir avantaj kazanıyor. Facebook’un yönettiği ayda 2 milyardan fazla kullanıcının kullanıcı tabanına ulaşma olasılığı, bu borsanın potansiyelini genişletmek için inanılmaz bir potansiyeli temsil ediyor.

Coinbase’in şu anda işini genişletmekte olduğu için bu kararın mükemmel bir zamanda geldiğini belirtmekte de yarar var. Daha önce Coinbase ekibi, veritabanlarına daha fazla kripto para eklemenin olasılığını araştırdıklarını açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.