Facebook, şarkıları profilinize sabitleyecek!

Facebook, şarkıları profilinize sabitleyecek!

Facebook, Myspace Music ile yaptığı ortaklıkla müzik zevkinizi daha rahat paylaşmanızı sağlamayı hedefliyor. Gelecek güncellemeyle, profildeki müzik kısmı yenilenecek ve gösterilmesini istediğiniz şarkıları seçebileceksiniz.

Sevdiğiniz şarkıcıların sayfalarını beğenmek yerine şarkılarınızı doğrudan profilinizin üstüne sabitleyebileceksiniz. Bu özelliğin, bir yıl içinde belli ülkelerde yayınlanması bekleniyor.

Facebook, şarkıları profilinize sabitleyecek!

Arkadaşlarınız sevdiğiniz tüm şarkıları dinleyemeyecek olsa da, algoritmik bir müzik videosu gibi sanatçı fotoğraflarını ve albümlerini birleştiren bir video izleyecekler. popüler sosyal medya platformu, tam şarkı akışına izin vermek için Spotify veya Apple Music gibi şirketlerle akış ortaklığı gerçekleştirebilir.

Profilin yeni müzik bölümü, önceden test edilmiş iki özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte geliyor.

Lip Sync Live

Yeni güncellemeyle gelen  Lip Sync Live özelliği artık birçok ülkede tüm kullanıcılara sunuluyor ve bugün sanatçıların hayranları için kayıt yapmalarını ve onlarla bağlantı kurmalarını sağlıyor. Lip Sync Live sayesinde şarkı söylediğiniz veya istediğiniz bir şarkıyla dans ettiğiniz videolar yayınlayabilirsiniz. Facebook, söylemeyi kolaylaştırmak için şarkı sözlerini de videolarla beraber kullanıma sunmayı hedefliyor ve Dua Lupa – New rules, Khalid – Better ve Maroon5 – Girls Like You gibi hitlerden başlayarak binlerce şarkıyı Lip Sync Live’a eklemeye devam ediyor.

Facebook Hikayeleri İçin Müzik

Facebook nihayet hikayelere müzik ekleme özelliğini sunuyor. Bu özellik şu an Belçika, Fransa, Almanya, İngiltere, İrlanda, İtalya, İspanya, İsveç ve ABD gibi pek çok ülkede kullanıma sunulmuş durumda. Yakın zamanda Türkiye  de dahil pek çok ülkede kullanıma sunulması bekleniyor. Bu güncellemeyle birlikte müzik listesinden istediğiniz şarkının istediğiniz bölümünü hikayenize ekleyebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.