Faizsiz Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Faizsiz Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Birtep sayesinde kendinize uygun planlarla peşinatsız ev almak artık zor değil.

Birtep sayesinde faizsiz, peşinatsız kira öder gibi hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Banka kredileri ve yüksek faiz oranları ile uğraşmanıza gerek yok. Birtep kredi notunuz ile ilgilenmez. Uygun taksit oranları ile faizsiz ve peşinatsız ev sahibi olabilirsiniz. 

Türkiye’nin herhangi bir yerinden sahip olmak istediğini evi seçin ve bize başvurun. Her bütçeye uygun taksit seçenekleri ve ödeme planı ile kira öder gibi kısa sürede ev sahibi olma imkanına sahip olun. İsterseniz senetle isterseniz sizin için hazırladığımız paketlerle ev sahibi olabilirsiniz. Bugüne kadar 300 binden fazla insanı hayallerine kavuşturan Birtep sayesinde siz de ev ve araba sahibi olabilirsiniz. Hem de aile bütçenizi kısmanıza gerek yok, sizin belirlediğiniz ödeme seçenekleri ve herkese uygun taksit seçenekleri ile faizsiz ev almak artık çok kolay.

Sıra Tespitli Ödeme

Sıra tespitli iktisat yöntemi ile faizsiz ev almak zor değil. Noter huzurunda yapılan çekiliş ile Birtep’in sunduğu avantaj ve kampanyalardan yararlanabilmek için çekilişte ilk çıkanlardan olmalısınız. Böylece borcunuzu hesaplanandan çok daha kısa sürede ödeyebilir ve evinize kavuşabilirsiniz. Bu çekiliş her ay yapılır ve o ay evi kimin alacağı belirlenir. Bu sistemin amacı herkesi sırayla ev sahibi yapmaktır.

Vade Ortası Ödemeli

Evinizi teslim alana kadar isterseniz taksitleri sabit tutabilme imkanına sahipsiniz. Evi teslim aldıktan sonra ise taksit belirli oranda artarak borcunuzun kısa sürede bitmesi hedeflenir. Her yıl bu taksitler belirli oranda bir artış gösterir. İşte bu sayede evinizi erken teslim alabilirsiniz. Birtep sayesinde faizsiz ev almak çok rahat ve çok kolay. Siz de kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorsanız Birtep’i tercih edin.

Esnek Ödemeli 

Taksit tutarınızı ve ödeme planı ile ilgili tüm detayları kendiniz belirleyin. Bankanın yüksek faizleriyle uğraşmanıza gerek yok Birtep sayesinde kendinize en uygun ödeme planını oluşturabilirsiniz. Artı faizsiz ev almak çok kolay, Birtep’e gelir kendinize uygun sizin oluşturduğunuz ödeme planı ile kira öder gibi ev sahibi olun.

Kaynak: https://www.birtep.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.