FANUC, EMO Hannover Fuarı’na damga vurdu!

FANUC, EMO Hannover Fuarı’na damga vurdu!

CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, Metal işleme sektöründe dünyanın en önemli ticaret fuarı olan EMO Hannover’a yeni nesil ürünleriyle damga vurdu.

 Fuar kapsamında CNC kontrolleri ve robotlarıyla üretimi otomatikleştirmenin ne kadar kolay olduğunu sektör profesyonellerine bir kez daha kanıtlayan FANUC, yeni ultra hassas ROBONANO α-NTiA torna makinesini de fuar kapsamında ilk kez görücüye çıkardı. "Geleceğin üretimine yön veren akıllı teknolojiler" sloganıyla 16 Eylül Pazartesi günü ziyaretçilerine kapılarını açan EMO Hannover Fuarı 21 Eylül Cumartesi günü sora erdi. Otomasyona yön veren yenilikçi teknolojileriyle fuara katılan FANUC, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

Fuar kapsamında CNC kontrol üniteleri, makineleri ve robotlarıyla üretimi otomatikleştirmenin ne kadar kolay olduğunu sektör profesyonellerine tanıtan FANUC, yeni ultra hassas ROBONANO α-NTiA torna makinesi gibi öne çıkan ürünlerini de ilk kez fuar kapsamında görücüye çıkardı. 2300 kg taşıma kapasitesi M2000 serisi robot ise sektör profesyonellerinden tam not aldı. Yeni Endüstriyel IoT platformu FIELD ile FANUC sistem partnerleri standında workshoplar gerçekleştirdi. Öte yandan bu yıl ilk kez FANUC Numerik Kontrollü Makine ve FANUC Robot Entegre uygulamalarında, robot programlamasının makinede yer alan kontrolör üzerinden yapılabileceği, demo uygulamalarla ziyaretçilere sergilendi.

Ultra hassasiyet için FANUC’tan ROBONANO α-NTiA

FANUC, son teknoloji CNC ve servo teknolojisinin bir vitrini olan ve 0,1 nanometrelik bir işleme hassasiyetine sahip olmasıyla öne çıkan yeni ROBONANO α-NTiA’yı Avrupa'da ilk kez EMO'da tanıttı. Yeni nesil robot ile fuarda yoğun ilgi gördüklerini söyleyen FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Bu yıl fuara Türkiye’den gelen ziyaretçilerde bir artış olduğunu gözlemledik. Bu sektörümüz açısından oldukça mutlu edici bir gelişme. Standımızı ziyaret eden misafir sayısı düşünüldüğünde, bizim için talepleri karşılayan bir fuar olduğunu söylesek yanılmayız” dedi. İşbirlikçi robotlarla yapılan kolay programlama ve 3D kamera uygulamalarının ön planda yer aldığını aktaran Yiğit, servis hizmetlerinin anlatıldığı bölümde Avrupa’daki birçok farklı ülkeden 10 farklı müşterinin başarı hikayesi videolarının yayınlandığını söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.