Fatih Erbakan'dan flaş İttifak açıklaması!

Fatih Erbakan'dan flaş İttifak açıklaması!

Yeniden Refah Partis'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Arka Boyut Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Melih Esat Açıl'ın sorularını yanıtladı. 

Yeniden Refat Partisi'nin hangi ittifakta yer alacağı merak konusu.. Fatih Erbakan, Melih Esat Açıl'a, Cumhur ittifakında mı, Millet ittifakında mı yer alacağını açıkladı.Yapılan Röportajda Melih Esat Açıl, Erbakan'a üçüncü bir ittifak söz konusu olur mu sorusunu yöneltti. 

 

"Millet ittifakı'na giren zemzemle yıkansa da faydası olmaz"

Erbakan yaptığı açıklamada ise;" Cumhur ittifakı her seçimde diyor ki karşı tarafta iki tane unsur var. Bir tanesi CHP. Chp'nin zihniyeti, daha önce iş başındaki olaylarını biliyor. dolayısıyla CHP'den bir hayır gelmez. Diğeri de HDP, terörle işbirliğinde o da kapatılmak üzere. Cumhur ittifakının dışında bu ittifaka kim gelirse gelsin işe yaramaz, terörist ve  chp zihniyetiyle ortak olmuştur dedi, Bu konuşması da zaten toplumda karşılık buldu. Böyle olunca muhalefet başarılı olamadı. Tabii 2019 seçimlerinde bir miktar da olsa tablo değişti. Karşı ittifak da  eğitimde, siyasette, ekonomide biz Türkiye'yi iyi görmüyoruz diyor. Bu defa siz CHP ve HDP'nin ittifak olduğu yerde yer alırsanız zemzemle yıkansanız bile faydası olmaz. İktidar kanadı da eksikliklerini biliyor, söylüyor. Fakat ittifakla ilgili her hangi bir hazırlık yok. Partiler arası görüşmeler var. Tüm dünyada da var zaten. Seçime yakın bir zamanda ittifaklılık daha da netleşir, Farklı partiler kuruluyor, kurulacak. Ona göre bir görüşme hazırlanır. Asıl mesela milletin derdine deva olmak öncelik bu" dedi. 

opt-aga-22-waxx046elgd7d63pyzjw.jpg

"Siyası boşluk var doldurmak için sosyal medyadayım"

Öte yandan Melih Esat Açıl,Fatih Erbakan'a "Türkiye'de muhalefet boşluğu olduğunu düşünüyor musunuz sorusunu yönelttiğinde Erbakan, Boşluğun olduğunu ve her fırsatta babası Necmettin Erbakan'ı andığını  belirterek;"70'lerin, 80'lerin o internetsiz çağında aslında babam ne kadar iyi muhalefet yapmış diyorum. Her basın, bütçe, eleştiri konuşmasında gündem olmuş. Biz sesimizi çok duyuramıyoruz. tek avantajımız internetin olması. Babamın zamanında Youtube yok, dijitalleşme yok, sırtlarında kaset taşırken bel fıtığı olanlar var. Şu an imkanlar var, etkili kullanmaya çalışıyoruz. Gençler daha çok internet kullanıyor. Haber bültenleri bile izlenmiyor. Gençler sosyal medyada onlara daha yakın olmalıyız" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum