Fatih Terim Milli Takımdan Ayrılıyormu?

Fatih Terim Milli Takımdan Ayrılıyormu?

Fatih Terim, “2018 Dünya Kupası hazırlıkları ya benli ya da bensiz devam edecek” diyerek kafaları karıştırdı.

kamp yapılan otelin medya merkezinde Türk basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenleyen Fatih Terim’in ayrılık sinyali güne damgasını vurdu.
 Terim’in, sohbet sırasında Dünya Kupası elemelerine yönelik “Milli Takım Euro2016’dan sonra 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacak. Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek. 5 Eylül’deki milli maçta (Hırvatistan) ben varım ya da yokum” demesi kafa karıştırdı.
 
Terim’in Avrupa Şampiyonası sonrası ayrılabileceği düşüncesi oluşurken, toplantı sonrası bunu destekleyen bir olay daha gerçekleşti. 
 
‘KULÜP ÇALIŞTIRMAK ÇOK FARKLI’ DEMİŞTİ 
 
Fatih Terim, basın mensuplarıyla çekilen hatıra fotoğrafları sırasında dışarıda kalan gazetecilere seslenerek “Arkadaşlar siz de gelin. Başka zaman bulamayabilirsiniz” şeklindeki sözleri “ayrılık sinyali” olarak yorumlandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, daha önce Fatih Terim’i takımın başında görmek istediklerini söylemiş, şampiyona öncesi Terim “Ben G.Saray’ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Milli Takım’ın kıymetini biliyorum ama kulüp çalıştırmak çok farklı. Camiamıza kapris yapacak halimiz yok. Gerekirse görüşürüm, hiç sorun olmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.