Fatih Tezcan’dan Sedat Peker açıklaması!

Fatih Tezcan’dan Sedat Peker açıklaması!

“Sedat Peker yurt dışına kaçtı” iddialarına Fatih Tezcan yanıt verdi

Sosyal medyada “Sedat Peker yurtdışına kaçtı, eşinden boşandı” şeklinde haberler çıkmış ve ülke gündeminde geniş yer tutmuştu. Sedat Peker ise bu ifadelere sosyal medya hesapları üzerinden sert bir şekilde yanıt vermişti. Sedat Peker’in hakkında ortaya atılan bu iddialara Fatih Tezcan “Analiz Merkezi” isimli programında yanıt verdi. Tezcan, bir izleyicinin “Sedat Peker’e yapılan linci analiz eder misiniz?” sorusuna “15 Temmuz’dan insanları sokağa çağıranlara kumpas kuracaklar. Sedat Peker’e, ‘FETÖ seni rahat bırakmayacak’ dedim” cevabını verdi. 

“Sedat Peker’e ‘Seni Rahat Bırakmazlar’ Dedim”

Fatih Tezcan konuyla alakalı “Sedat Peker’in bir suçu varsa devlet gereğini yapar. Ben bundan 2 sene önce Sedat Peker’in yüzüne ‘Seni rahat bırakmazlar’ dedim ‘Neden böyle söylüyorsun’ dedi, ’15 Temmuz gecesi milleti sokağa çıkartanlardan birisin, beni de rahat bırakmayacaklar’ dedim” ifadelerini kullandı.

Tezcan 15 Temmuz’da insanları sokağa çıkartanları rahat bırakmayacaklarını tekrar tekrar söyleyerek “15 Temmuz gecesi lafı dolandırmadan insanları sokağa çağıran tıpkı Sedat Peker gibi ‘Silahınızı alın çıkın, komutanlara atın, benim adımı verin’ diyenleri barındırmazlar.  Yani çok da dahiyane konuşmaya gerek yok. Cübbeli Ahmet, Fatih Tezcan, Sedat Peker ve Metin Külün gibi sokağa çıkın diyenleri kenara almadan nasıl tekrar darbe yapacaklar. Yine yapsalar, yine çıkarız, uyarırız milleti, göğsümüzü de gereriz, ne yapılması gerekiyorsa yaparız” dedi.

“ABD’den Arayıp ‘Sizi Bitirecekler’ Dediler”

Sedat Peker’e kumpas kurulacağını söylediğini belirten Tezcan “Sedat Peker’in yüzüne ‘Sana kumpas kuracaklar’ demiştim. Birisi çıkar, birisini öldürür der ki ‘Sedat Peker yap dedi.’ Sedat Peker’in üstünde durmaz o gömlek ama yakıştıranlar olur. Neden vurguluyorlar devamlı mafya mafya diye, işte bu yüzden” ifadelerini kullandı.

ABD’de FETÖ’nün içerinde bulunan bir kişiden telefon aldığını belirten Tezcan “Biri aradı beni gece. ‘Ben içlerindeyim burada Sedat Peker, Fatih Tezcan ve Cübbeli Ahmet’i hayatta koymayacaklar. Rezil edip kenarı atacaklar’ dedi. Sedat Peker’e de bunu söyledim” şeklinde konuştu.

“Ailesine İftira Atacak Kadar Nasıl Düşüyorsunuz?”

Sedat Peker’in eşinden boşandığı iddiaları hakkında da konuşan Tezcan “Ailesine kadar iftira atıyorlar. Eşinden boşandı diye yazıyorlar. Eşi dava arkadaşıdır. Aynı yoldalar aynı fikriyattalar. Bir adama kininiz vardır anlarım ancak ailesi hakkında konuşacak kadar nasıl düşüyorsunuz? Onu yazdıktan sonra oraya bilgisayarı kapatınca demiyor musun ‘ne şerefsizim ben’ diye. Bir adam hakkında konuşacağın vakit nasıl oluyor da ailesi hakkında bel altı vuruyorsunuz. Buradan karşıdakinin FETÖ olduğunu rahatlıkla anlıyorsun. Benim çocuğumla ilgili bana yazdıklarını ben dile getiremem. Benim ayrıldığım eşimle ilgili bana yazdıklarını telaffuz edemem” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.