Feci kaza: 6 yaralı

Feci kaza: 6 yaralı

Edirne’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Havsa ilçesinde Edirne istikametine giden A.C.’nin kullandığı 39 ACA 218 plakalı otomobil ile F.V.’nin kullandığı 34 GAD 734 plakalı hafif ticari araç, Edirne’nin Kırklareli kavşağında çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan biri paramparça olup hurdaya dönerken, hafif ticari araçta da ağır hasar oluştu. Araçlarda bulunan yaralılar, yoldan geçen diğer sürücüler tarafından kontrollü bölgeye çıkarıldı.

edo.jpg

İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.Aralarında çocukların da bulunduğu 6 yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis ve jandarma ekipleri kazanın yaşandığı yerde, trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla otoparka kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.