Felipe Melo Galatasaray'a Geri Dönüyor

Felipe Melo Galatasaray'a Geri Dönüyor

İnter'e 3.7 milyon euroluk bonservisle satılan Felipe Melo'nun Galatasaray'a dönmesine yönetim yeşil ışık yaktı.

Sezon başında Galatasaray tarafından 3.7 milyon Euro'ya Inter Milan'a  sattığı Pitbull lakaplı Felipe Melo, takıma geri dönüyor. Galatasaray taraftarlarının aşırı sevdiği futbolculardan olan Melo'nun dönüşüne Galatasaray olumlu yaklaşıyor.

Inter Milan tarafından Galatasaray'dan 8.5 milyon Euro'ya kiralanan Alex Telles'i elinde tutmak isteyen Inter, Galatasaray yönetimiyle yaptığı pazarlık sonucu 3.7 milyon Euro'ya aldığı Felipe Melo'yu geri vererek Telles'in kirasından düşecek.

Galatasaray'ın Melo'yu geri alma konusunda taraftar odaklı baskı görerek kabul edileceği konuşulurken, yıldız futbolcunun Inter'de gözden düşmesinden kaynaklı olarak geri dönmek istediği ve geri dönerken sorun çıkarmayacağı dedikodusu dolaşıyor.

Felipe Melo'nun Galatasaray'da yeri ayrı

Sezon başında Inter'e 3.7 milyon Euro bonservis ile satılan Melo, zor durumdaki Galatasaray'ın en çok aranan futbolcularından oldu. Felipe Melo'dan kaynaklı boşluğu doldurmak için yıldız futbolcunun oynadığı orta sahaya Bilal, Rodriguez, Jem Paul Karacan, Chedjou, Donk denenmiş ancak tatmin edici sonuç alınamamıştı. Hatta yıldız oyuncunun yerine defans oyuncusu olan Hakan Balta bile getirilmişti.

Inter'de son 2 müsabakada 8 dakika

Inter Milan ile bir yıllık daha kontratı bulunan deneyimli futbolcu, Inter Milan'da gözden düşmüştü. Melo'nun gözden düşmesi 20 Aralık 2015'te Lazio maçı sırasında yaptığı hareketler sonucu gerçekleşmişti. Pitbull Melo, beraberlik söz konusu olan maçta penaltıya sebebiyet vererek, 90 artı da savurduğu tekme yüzünden kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Karşılaşmanın 2-1 yenilgiyle bitmesi üzerine fatura Pitbull'a çıkarılmış ve normalde ilk 11 içerisinde yer alan yıldıza o maç sonrası Inter Milan sahada fazla görev vermemeye başlamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.