Fenerbahçe Final Four'dan Önce Son Çalışmasını Tamamladı

Fenerbahçe Final Four'dan Önce Son Çalışmasını Tamamladı

İki yıldır Final Four'da yerini alan Fenerbahçe Final Four kapsamında karşılaşacağı Laboral Kutxa müsabakası öncesi son antrenmanını tamamladı.

Fenerbahçe'nin başarılı basketbol takımı, iki yıldır yer almayı başardığı Final Four'da yarın İspanyol takımlarından Laboral Kutxa ile karşılaşacak. Takım karşılaşma öncesi son bir taktik provası yaptı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki Sarı-lacivertli takımın, Mercedes-Benz Arena’daki çalışmasının ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşirken çalışmalarda Fenerbehçe Basketbol Takımı oyuncularının yarın gerçekleşecek karşılaşmaya hazır olduğu görüldü.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi. Kariyerinde 15. Final Four’u oynayacağı hatırlatılan Sırp teknik adam, “İlk kez oynadığım Final Four kadar heyecanlıyım. Büyük bir motivasyonla çalışıyorum. Sevdiğim bir işi yapıyorum” dedi.

Laboral Kutxa’nın iyi bir takım olduğuna değinen tecrübeli başantrenör, “Rakibimiz bir çok konuda iyi. Hem açık sahada, hem de 5’e 5’te iyi basketbol oynuyorlar. Çok iyi analiz yaptığımızı yarın göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerde takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, 26 yaşına girdi. Final Four’un doğum gününe denk geldiği için ayrı bir heyecanlı olduğunu belirten kaptan Melih, “Laboral Kutxa tehlikeli bir takım. İyi analiz ettik. Seyircimiz önünde oynayacağız burada. Öncelikle finale kalmak, sonra da kupayı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin ABD asıllı Türk basketbolcusu Bobby Dixon ise büyük bir heyecan duyduğunu belirterek, “Bir an önce başlasın istiyoruz. İyi odaklanıp mücadele edeceğiz. İlk önce yarın kazanıp finale çıkmamız gerekiyor. Sonrasına bakacağız” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.