Fenerbahçe Hız Kesmeden Osmanlıspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe Hız Kesmeden Osmanlıspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımını rakibin hızlı ve tehlikeli olduğunu söyleyerek, taraflarınca yapılan en küçük hatanın Osmanlıspor tarafından cezalandırılacağını belirtti.

Galatasaray derbisinin ertelenmesinin ardından yaklaşık bir aydır karşılaşmalara çıkmayan Fenerbahçeli futbolcular, lig birincisi Beşiktaş ile aralarındaki 4 puan farkı kapatmak için yaşanabilecek ufak hataların dahi önüne geçmeye çalışıyorlar. Deneyimli teknik direktör futbolcuları sürekli motive etmeye çalışarak, oynadıkları her maçın final maçı niteliğinde olduğunu söyleyerek Osmanlıspor maçı için tüyolar verdi.

Pereira Osmanlıspor'un en çok hızlı top oynamasına dikkat çekiyor. Mustafa Akçay'ın başında olduğu Fenerbahçeli futbolcular, Osmanlıspor'a karşı idmanlarda sürekli prova yaparak, ikinci bölge odaklı futbol üzerinde çalışıyorlar. Pereira çok hızlı bir takımla oynayacaklarının altını çizerek, takım halinde savunma yapılmasının önemini vurguladı.

Maç hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, dün çıkılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. İdman süresi boyunda Portekizli teknik adam, oyuncuların top hakimiyeti sağlamasının önemini anlatırken, antrenmanda ağırlıklı olarak paslaşma yöntemleri çalışıldı. Pereira topa sahip olmaları gerektiğinin altını çizerek, rakibin atağının kırılması gerektiğini söyledi. Topun dolaştırılmasının önemli olduğu vurgulayan teknik adam top dolaştırmanın maç kazanmayla orantılı olduğunu belirtti. Bu akşam kampa girecek olan takımda ağrıları olan Markovic ve Meireles de özel program kapsamında çalıştı.

Fenerbahçe'nin evine gelecek olan Osmanlıspor, lig çerçevesinde oynamış olduları 8 maçtan 6'sını kazanmış ve kalan diğer 2 maçta da berabere kalmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.