Fenerbahçe’de Fırtına Öncesi Sessizlik

Fenerbahçe’de Fırtına Öncesi Sessizlik

Kulislerde Fenerbahçe yönetiminin Türkiye Kupası’ndan çekilme, maçlara U21 takımı ile çıkma gibi radikal kararlar alma arefesinde olduğu konuşuluyor. Taraftarlardan ise “ne olursa olsun arkanızdayız” mesajları yağıyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşananlar sonrasında PFDK'nın kestiği cezalar, sarı-lacivertlilerden büyük tepki çekmişti. Kurulun cezaları duyurması sonrasında Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, “Federasyondaki Fenerbahçeliler istifa etsin” çağrısı dışında herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatleri Kanarya'ya çevirdi. Kulislerde yönetimin radikal kararlar alma aşamasında olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe’de yönetimin geniş çaplı bir hazırlık içinde olduğu kaydedildi. Şirketin borsada işlem görmesi nedeniyle kulübün ekonomik anlamda en az zararla bu süreci atlatması için ince elenip sık dokunuyor. Yönetimin, Türkiye Kupası'ndan çekilme, bu maçlara U21 takımı ile çıkma gibi radikal kararlar alma arefesinde olduğu belirtildi. Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden her kararın arkasında olduğunu dile getiriyor.

 

 

 

 

 

 


AMK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.