Fenerbahçe'de şov başlıyor!

Fenerbahçe'de şov başlıyor!

Fenerbahçe`de transferde hareketli günler yaşanıyor.

Ali Koç`un başkanlığa seçilmesinin ardından transferde çok ciddi beklentiler içine giren Fenerbahçe`de bu haftanın oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.  Sarı- Lacivertli taraftarlar büyük bir heyecanla resmi imzaları beklerken Fenerbahçe yönetimi ve sportif direktör Comolli`nin sürekli temas halinde olduğu Hollandalı golcü Bas Dost ve İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere`in bu hafta içinde İstanbul`a gelerek imza atıp takıma katılmaları bekleniyor..
 

FIFA BONSERVİSİ BU HAFTA AÇIKLAYACAK
 

FIFA`nın Sporting Lizbon ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Hollandalı golcü Bas Dost`un bonservis ücretini de bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor. Bonservisi Barcelona`da bulunan Kolombiyalı stoper Yerry Mina`nın durumu ise bu iki oyuncudan biraz daha farklı görünüyor..
 

KOLOMBİYA ELENİRSE MİNA DA GELECEK
 

Dünya Kupası`nda 2 golü bulunan Yerry Mina`nın yarın oynanacak Kolombiya-İngiltere maçında takımının elenmesi durumunda İstanbul`a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçeli yetkililerin Rusya`ya giderek Mina ile görüştüğü ve bazı ufak tefek pürüzleri hallettiği de gelen haberler arasında.. 
 

BARÇA İLE ÖN SÖZLEŞME BİLE İMZALANDI

Bunun yanında Fenerbahçe`nin Barcelona ile ön sözleşme yaptığı ve Yerry Mina`nın Sarı-Lacivertli kulübe gelmemesi durumunda Fenerbahçe`ye 3 milyon Euro tazminat ödeneceği de ifade ediliyor. Mina dışında bir stoper transferinin de gündemde olduğu belirtiliyor..


Kaynak: Takvim 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.