Fenerbahçe’den bomba transfer haberi!

Fenerbahçe’den bomba transfer haberi!

Emre Belözoğlu şok etmeye devam ediyor…

Son dakika gelen spor haberleri arasında 2020 – 2021 sezonu için mutlak şampiyonluk parolası ile beraber giriş yapan fakat buna rağmen istediği sonuçları elde etmek konusunda istikrarlı devam edemeyen Fenerbahçe takımı için sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. 

Sarı – lacivert takımında saha sonuçlarına ek olarak oynanan futbolda çarpıcı yorumlar almaya devan ediyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu, bu süreçlerde çalışmalarına hız kesmeden devam ederken yeni sezon için planlamalarını yapmak için harekete geçti. Belözoğlu attığı adım sırasında takımda olmazsa olmazlardan biri olarak stoper ve forvet bölgesinin listesinin ilk sırasına aldı. Kritik listede yer alan isimler ve detaylar belli oldu. betpas

Sezon başında Fenerbahçe takımı yapılan Tisserand ve Lemos transferleri karşısında çok umutlu olsalar bile, maalesef ki iki güçlü oyuncu da kendilerinden bekleneni tam olarak veremedi. Tisserand tam 21 maça çıkmış bu sırada 1 gol 1 de asist üretebilmiştir. Bu yüzden oynadığı futbol gerçekten de büyük tepkilere maruz kaldı. Yine sezon başında transferi yapılan Lemos da bu sezon içerisinde tam 8 karşılaşmada yerini alsa bile bu güne kadar sadece topa yumuşak müdahalelerde bulunmuş, bir başarı şansı elde edememiştir. 

605ad931ae298bb025e72a37.jpg

Savunma kısmına alınan en iyi transferlerden bir tanesi olan Atila Szalai ön plana çıkmayı başardı. Bu sezon içerisinde tam 16 maçta yerini almış, toplam 2 gol atarak bu sezon taraftarlar tarafından en sevilen isim haline gelmeyi başarmıştır. Betpas bahis sitesi

Gelecek sezonun yapılanması…

Gelecek sezonun yapılanması sırasında mutlaka Szalai’nin yanında oyuncu bulmak için harekete geçen sarı lacivert takımının sportif direktörü Emre Belözoğlu dünyaca ünlü olarak bilinen savunma oyuncusunu gündemine ekledi. Bu transfer süreci içerisinde devre arasında takıma katılımı sağlanan Mesut Özil’den destek alınabilecek olduğu gelen iddialar arasında yer alıyor. 

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek David Luiz’in; Arsenal takımında yer aldığı sürede Mesut Özil ile arkadaş oldukları biliniyor. Açıklaması sırasında farklı ligde görev almak istediğini söyleyen Luiz için listede yerini açtı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.