Fenerbahçe'den Gelecek Sezon İçin Transfer Hamlesi

Fenerbahçe'den Gelecek Sezon İçin Transfer Hamlesi

Fenerbahçe yönetimi sezon bitmeden önce yapacağı transferlerle transfer gündemine yol vermeye çalışıyor.

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında 5 puan gerisinde kaldığı Beşiktaş'ı geçme mücadelesi verirken, diğer yandan gelecek sezonda forma giydireceği oyuncu kadrosuna eklemeler yapmaya çalışıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Trabzonspor karşılaşmasının ardından sözleşmeleri bitecek oyuncularla görüşeceklerini söyledi ancak sarı lacivert takımın çok daha büyük hamleler gerçekleştireceği düşünülüyor. Takımla sözleşme süreleri biten Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Pereira ile sıkıntıları bulunan Caner Erkin ile sınırlı kalınmayacağı düşünülen transfer listesine bir çok ekleme olması bekleniyor.

Gönül, Topal ve Erkin'e ilgi büyük

Birçok kulübün sözleşmelerinin dolmasının ardından hamle yapacağı düşünüldüğü Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'e kulüp yönetimi teklif götürerek, kısa zamanda cevap vermelerini isteyecek. Üçlünün arasından Erkin'in durumu takımla yaşadığı sıkıntılardan dolayı biraz sıkıntıda olsa da Gönül ve Topal'ın sözleşmeye sıcak bakabileceği belirtiliyor. Özellikle Erkin'in adı İtalyan basınında Inter ile anılıyor.

Dış transferler arasında adı geçenler Fenerbahçe'de anılan isimler

Dışarıdan transfer edilmesi planlanan oyuncular da Fenerbahçe'nin gündemini bir süredir oyalayan isimler. Bunun yanı sıra devre arası görüşülen Valencia'da forma giyen Feghouli'nin sözleşmesi kısa bir süre sonra bitiyor. Sarı lacivert takım, Feghouli'ye iyi şartları sunarak takıma çekmek istiyor. Kanat oyuncusu olan Feghouli'ye rağmen ikinci bir kanat oyuncu arayışında bulunan kulüp, Partizan'da forma giyen Cezayirli Zivkovic'e de sıcak bakıyor.

Türkiye'de forma giyen isimlerde listede

Kasımpaşa'da oynayan yetenekli futbolcu Eren Derdiyok hakkında Kasımpaşa'ya de teklif götürecek olan Fenerbahçe, Derdiyok'u kendi forması altında oynatarak olası bir tehlikeyi ortadan kaldırmak istiyor.

Takımdan gönderilmek istenenler

Bursaspor'un milli takımda da forma giyen oyuncusu Serdar Aziz'i de takıma almak isteyen sarı lacivertliler, Alves, Kadlec ve Ba'yı takımdan göndermeyi düşünüyor. Bursaspor'un değerini bulan oyuncusunu satma teklifini sezonun son düdüğü çalmadan önce değerlendirmeye çalışan Fenerbahçe Caner Erkin'e dair de çözüm arıyor. Takımda yaşadığı sorunlar nedeniyle gitmek isteyeceği ihtimali üzerinde durulan yetenekli futbolcunun alternatifleri üzerinde duruluyor. Caner Erkin'in yerinin Rizespor'da oynayan Eren Albayrak ile doldurulması olmazsa, başka oyuncular değerlendirilecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.