Fenerbahçe'den Taraftara Beşiktaş Duyurusu

Fenerbahçe'den Taraftara Beşiktaş Duyurusu

Fenerbahçe Kulübü, pazar günü Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı için resmi sitesinden taraftarına duyuru yaptı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında 5 Şubat 2017 Pazar günü saat 20:30’da Vodafone Arena’da Beşiktaş ile karşılaşacaktır.
 
Karşılaşmada misafir takım taraftarlarına ayrılan biletler, İl Güvenlik Kurulu kararlarınca kulübümüz tarafından dağıtılmış olup, dağıtım işlemi taraftarlarımızın kulübümüze yaptıkları yazılı başvuru sırasına göre gerçekleşmiş ve taraftarlarımıza ayrılan tüm biletler tükendiğinden bugünden itibaren başvuru kabul edilmemektedir.
 
Karşılaşmaya yönelik İl Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda aşağıdaki kararlar alınmıştır:
 
Müsabaka günü taraftarlarımıza, Vodafone Arena Stadı’nda tek geçişlik pass kart dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır. Taraftarlarımızın, daimi ve tek geçişlik kartlarını, stadımızın yanında bulunan Passolig gişelerinden temin etmeleri gerekmektedir. (Kenan Evren Lisesi bahçesi ve Şefik Bey Sokakta kurulacak olan gişeler)
 
Saat 15:00 itibariyle Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı’na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacaktır.
 
Taraftarlarımız, Passolig kartlarına yükledikleri biletleri, başka bir Passolig kartına transfer edemeyecek, Passolig kartlarında bilet yüklenmemiş olan taraftarlar otobüslere alınmayacaktır.
 
 
Müsabakaya katılım gösterecek olan taraftarlarımızın, maç günü saat 15:30’da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde hazır olmaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın bu noktada bilet kontrolleri ve üst aramaları yapılacak ve kulübümüz tarafından organize edilen otobüslerle toplu olarak Vodafone Arena’ya hareket edilecektir.
 
Taraftarlarımız için organize edilen otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, emniyet birimleri hasarın sorumlularını derhal tespit edecek ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca kendilerine işlem yapılacaktır.
 
Konuyla ilgili Vodafone Arena Stadı’nda takımımızı destekleyecek olan taraftarlarımızdan hassasiyet bekliyor, Fenerbahçe taraftarına yakışır bir tutum sergilemelerini ve 90 dakika boyunca takımımızı var gücüyle desteklemelerini rica ediyoruz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.