Ferman Toprak Unkapanı'nda Dolandırılmış!

Ferman Toprak Unkapanı'nda Dolandırılmış!

Ferman Toprak katıldığı Hepsi Bugün Oldu isimli programda konuştu.

Hafta içi her gün teve2 ekranlarında yayınlanan “Hepsi Bugün Oldu” programına katılan Ferman Toprak meşhur olma sürecini anlattı. Sanatçı,  Armağan Çağlayan’ın sorusu üzerine, kaset çıkarma bahanesiyle insanların dolandırıldığını iddia etti. Toprak ‘sana kaset yapacağız’ sözleri verilerek, albüm yapacak insanlardan büyük paralar alındığını ama neticede ortaya çıkan ürünün çok ucuz paralara imal edildiğini söyledi. Ferman Toprak’tan ilk kasetini çıkarabilmesi için tam ‘4 ev’ değerinde para alınmış!

Andy-Ar’ın Sahibi Faruk Acar: “Anket Şirketleri Partilerden Para Alıyor”

Armağan Çağlayan’ın sunduğu “Hepsi Bugün Oldu” programına katılan araştırma şirketi sahibi Faruk Acar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerin niçin sürekli yanıldığının konuşulduğu programda Acar, siyasi partilerin kamuoyu yoklaması yapmaları için anket şirketlerine para ödediğini itiraf etti! Doğal olarak müşterilerini memnun etmeye çalıştıkları için  taraf tutmak zorunda kalındığını iddia eden Acar’a göre, partiler anket neticesinde istedikleri sonuçları alamayınca “Alanlar bizden yana” diyerek kendilerini avutmaya devam ediyorlar!

Rahşan Gülşen: Sinan Çetin de Magazincileri İtmeyecek!

Hafta içi her gün teve2 ekranlarında yayımlanan Hepsi Bugün oldu programının bugünkü konuklarından biri de Rahşan Gülşan'dı. Söz Sinan Çetin gibi ünlü simaların magazinciler tarafından sürekli 'didiklenmesi'ne gelince, Gülşan, Sinan Çetin konusunda objektif olamadığını, Sinan Çetin'in kendisine soru soran magazincileri itmeye hakkı olmadığını söyledi. 

Rahşan Gülşan: 2. Sınıf İnsanlara Magazin Programı Yaptırıyorlar!

Armağan Çağlayan'ın sunumuyla Hafta İçi Her Gün teve2 ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Hepsi Bugün Oldu" da özel hayatın gizliliği konuşuldu. Programın konuğu Rahşan Gülşan, Şenay Düdek gibi isimlerin yaptığı magazin programlarının bugünlerde yayınlanan programlara göre çok daha kaliteli olduğunu iddia etti. Gülşan, sunucuların 2. sınıf insanlar olduğunu  ve kişisel husumetleri olan insanlarla ekran aracılığıyla hesaplaşmaya çalıştığını da sözlerine ekledi. 

Rahşan Gülşan: 'Popstar' Zamanını Özledik!

Hafta içi her gün teve2 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Hepsi Bugün Oldu programına katılan Rahşan Gülşan  günümüzde yayınlanan televizyon programlarının çok kalitesiz olduğunu söyledi. Gülşan'a göre Deniz Seki'li, Bayhan'lı Popstar yıllarında Türkiye gerçekten eğlenmiş.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.