Ferruh Filiz Optik, "Güneş gözlüksüz kimse kalmasın"

Ferruh Filiz Optik, "Güneş gözlüksüz kimse kalmasın"

FERRUH FİLİZ optik Medikal Park Yeni Girne Karşıyaka Şubesinde güneş gözlükleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 129 TL dan satışa sunuldu. Firmanın sloganı ise  "GÜNEŞ GÖZLÜKSÜZ KİMSE KALMASIN"

2020 Model yüzlerce marka ve renklerde olan metal, kemik güneş gözlükleri, polarize ve UV 400 özellikli olup gözlerimizi  güneşin zararlı  ışınlarından koruyan camlara sahip, ayrıca 2 yıl garanti sertifikalı olan gözlüklerin camları ise, rengarenk ve cromax ayna kaplı olmakla 2020'nin en son trendleri...

54e8b8eb-cc8a-42ba-9d93-9d9e3bf32264-m.jpg

Firma yetkilisi  ayrıca birçok Dünya Markaları güneş gözlüklerinde % 50 ye varan indirimleri bütün kadınların hakettiklerini belirtti. Ayrıca kadınlar için ünlü markalarda (Chopard, Christıan Dior, Mont Blanc, Silhouette, Fendi)   yeni sezona girerken  böyle bir süper kampanya sunmaktan gurur duyduğunu söyledi. 

Yeni Girne Karşıyaka Medikal Park Hastane karşısındaki satış noktasında bütün bu ürünleri değerli müşterilerimiz  inceleyebilir ve satın alabilirler.

1950 yılından beri optik sektöründe olan FERRUH FİLİZ'in , değerli İzmir’lilere en önemli mesajı "müşteri memnuniyeti sonsuzdur." 

0011-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.