Fikret Orman: "Çok sinirlendim"

Fikret Orman: "Çok sinirlendim"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gençlerbirliği maçında stadı terk etmesine neden olarak takımın hırsını sahaya yansıtmamasını gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçında stadı terk etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında yaşanan kavgaya da değindi.

Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Orman, Gençlerbirliği maçındaki kazanma arzusunun düşük olmasına üzüldüğünü söylerken, “Üzüldüm tabii, çok üzüldüm. Maç kaybedersin kazanırsın sporun içinde olan şeyler. Ama kazanma arzusundan çok rahatsız oldum. İkinci yarıda kırmızı kart olması takımı etkiledi ama kötüydük.” dedi.

Takımın hırsını göstermediği için sinirlendiğini dile getiren Orman, “Rakip de dar alanda oynadı. Şanslılardı golü buldular. Bizim açımızdan kötü bir gündü. Beşiktaş’ın bir oyun hırsı vardır, onu her dakika yaşarız, onu görmedik onun için çok sinirlendim. Takım halinde kötüydük. Herkes kötüydü bence. Solu da, sağı da, önü de arkası da.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Monaco maçına değinen Orman, “Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz ve kaybedilmez, Beşiktaş umarım Gençlerbirliği maçında taraftarı üzdüğü kadar Monaco’da sevindirme gayreti içinde olmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında yaşanan kavgayı değerlendiren Orman, “Futbolcular arasında da olur, aile içerisinde olan şeyler. Yöneticilerle kavga etmiyor muyuz? Tartışıyoruz. Bunlar bir ailenin içerisinde olan şeylerdir. Çok abartılmasına kızdım açıkçası. Yok uçan tekmeler o, bu. Mevzunun dışarı sızmasına da çok kızmadım yalan bir şey değil sonuçta. Her iki oyuncuyla da konuştum. Cezalarını çekecekler” yorumunda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.