Filenin Sultanları, çocuklara örnek oldu!

Filenin Sultanları, çocuklara örnek oldu!

Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların voleybol özel derslerine olan etkisini inceledi.

Türkiye’nin en büyük hizmet platformlarından Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların ardından, voleybol özel derslerine ilginin değişimini inceledi. Armut.com’un “Voleybol Özel Dersi” verilerine göre, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Türkiye'yi temsil ettiği olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası turnuvalarının başladığı Temmuz ve Ağustos aylarında rekor talep artışı yaşandığı gözlemlendi.

depophotos-17206953-16-9-1627920458-880x495.jpeg

Voleybola en büyük ilgi, 8-12 yaş arası çocuklardan

Filenin Sultanları’nın gösterdiği üstün başarılar en çok çocuklara ilham veriyor. Voleybol Özel Dersi taleplerinin genelde 8 - 12 yaş arası çocuklarına ders aldırmak isteyen ebeveynlerden geldiği görülüyor. Geçen seneye oranla dikkat çeken bir büyümenin gözlemlendiği özel derslerde; 2020 Temmuz ayına göre yüzde 250, 2019 Temmuz’a göre yüzde 460 artış yaşandı. Ağustos ayında da artış korunarak devam ederken 2020 Ağustos’a kıyasla yüzde 123 daha fazla talep alındığı dikkat çekiyor. Ayrıca 2021 Temmuz ayında gelen taleplerin bir önceki aya göre yüzde 115 arttığı da verilere yansıdı.

voleybol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.