Filiz Ceritoğlu Sengel: "Gelecek hepimizin"

Filiz Ceritoğlu Sengel: "Gelecek hepimizin"

CHP'nin genç aday adaylarından Filiz Ceritoğlu Sengel, çarşı pazar, cadde sokak, tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.

Aday adaylığı açıklamasının ardından ilk olarak STK ziyaretlerini gerçekleştiren Selçuk'un CHP'li Kadın Aday Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, hiç ara vermeden kahvedeki vatandaşlardan, cadde ve sokakta gördüğü vatandaşa, ilçe merkezindeki esnaflardan mahalle ve köylerdeki esnaflara, pazarcı esnafından alışveriş yapan kadını erkeği, yaşlısı genci ve hatta geleceğin seçmeni olacak olan minik çocuklara kadar her kesimi kucaklayarak; Selçuk Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi politikaları ile yönetilmesi gerektiğini söyledi, destek istedi.

Filiz Ceritoğlu Sengel: "Gelecek hepimizin"
Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, CHP'nin genç aday adaylarından Filiz Ceritoğlu Sengel, çarşı pazar, cadde sokak, tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.Aday adaylığı açıklamasının ardından ilk olarak STK ziyaretlerini gerçekleştiren Selçuk'un CHP'li Kadın Aday Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, hiç ara vermeden kahvedeki vatandaşlardan, cadde ve sokakta gördüğü vatandaşa, ilçe merkezindeki esnaflardan mahalle ve köylerdeki esnaflara, pazarcı esnafından alışveriş yapan kadını erkeği, yaşlısı genci ve hatta geleceğin seçmeni olacak olan minik çocuklara kadar her kesimi kucaklayarak; Selçuk Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi politikaları ile yönetilmesi gerektiğini söyledi, destek istedi.Önümüzdeki günlerde CHP Selçuk Belediye Başkan Adayının açıklanması ile birlikte yerel seçim çalışmalarının hızla devam edeceğini belirten Filiz Ceritoğlu Sengel, aday gösterilse de gösterilmese de üzerine düşen görevi yerine getireceğini ve Selçuk Belediyesinin yeniden CHP'li Belediye olması için elinden gelen çalışmayı yapacağı sözünü verdi. "BEN YOK, BİZ VARIZ" sloganıyla aday adaylığını açıklayarak yola çıktığını, bu süreçte yediden yetmişe birçok vatandaşın gönülden desteğini gördüğünü ifade eden CHP'li Genç Aday Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, ‘Selçuk’un doğru gelişmesi ve geleceğine sahip çıkılabilmesi için; hepimizin aynı hedefe yönelmesi lazım.  Bu sebeple de ortak söylem ve ortak eylem geliştirmemiz gerekiyor. Ancak o zaman geleceğe köprü atabilir ve ‘Gelecek Hepimizin’ diyebiliriz.
Son günlerde ülkenin içinde bulunduğu durumu ve aynı zamanda ilçenin içinde bulunduğu durumu göze alarak CHP politikalarına daha çok ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Filiz Ceritoğlu Sengel, bu düşence ile 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin şimdiden Selçuk halkına hayırlı olmasını dilerim. İnanıyorum ki; başta Selçuk halkına olmak üzere tüm ülkeye Mart'ın sonunda baharı getirebiliriz.

aa-023.jpg

wq-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.