Flaş hamle! YouTube Premium özellikleri değişti

Flaş hamle! YouTube Premium özellikleri değişti

YouTube Premium üyeliği sayesinde reklamsız video izleme, YouTube arka planda oynatma ve YouTube Originals dahil olmak üzere YouTube videolarını çevrimdışı izlemek mümkün oluyordu.

YouTube Premium üyeleri, YouTube Originals canlı yayınlarını, filmlerini ve dizilerin tüm sezonlarını, yayınlandıkları anda reklam görmeden izleyebilecekler. Bu içerikleri, çevrimdışı olarak da oynatabilecekler. YouTube Premium kullanıcılarına sunulan özelliklere bu videomuzdan da bakabilirsiniz.

Üye olmayan kullanıcılar YouTube Originals içeriklerine ulaşabilecek

YouTube, Premium kullanıcılara sunduğu avantajları, YouTube Premium üyeliği olmayan kullanıcılara tamamen sunmayacak. 24 Eylül’den sonra çıkan yeni YouTube Originals dizileri, filmleri ve canlı etkinlikleri üye olmayan kullanıcılara da ücretsiz olarak sunulmaya başlanacak ancak  yayınların arasında reklam izletilecek. Premium üyeleri, yeni sezonların bütün bölümlerine anında ulaşabilecekler. Üye olmayan kullanıcılar ise, her bölümü yayınlandıktan sonra izleyebilecek.

YouTube Music özelliklerinde de değişiklikler var

YouTube Music üyeleri, akıllı indirme özelliği sayesinde beğenilen şarkılar listesinden veya başka sevilen listelerden ve albümlerden tam 500 şarkıyı telefonuna otomatik olarak indirebilecek. Bu özellik şu an için sadece Android cihazlarda kullanılabilecek. YouTube Premium üyeliği, YouTube videolarını çevrimdışı izlemek ve YouTube Originals içeriklerine ulaşabilmek gibi özelliklerin yanında arka planda oynatma gibi birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.