FLAŞ! Kılıçdaroğlu'nun tüm açılışları iptal!

FLAŞ! Kılıçdaroğlu'nun tüm açılışları iptal!

Öğleden sonra uçakla Ankara'ya dönüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir progrmında flaş bir değişiklik yaşandı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bugün İzmir'de gerçekleştireceği iki açılış iptal oldu. Kılıçdaroğlu, AASSM’deki belediye başkanları toplantısına katıldıktan hemen sonra Ankara'ya dönecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun program değişikliği nedeniyle bugün gerçekleştireceği duyurulan açılış törenleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. AASSM’deki belediye başkanları toplantısı ise planlandığı şekilde öğle saatlerine kadar devam edecektir" sözlerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu'nun bBüyükşehir Belediyesi'nin bugün İzmir'de Sosyal Yaşam Kampüsü ile Buca Belediyesi'nin Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni açması planlanıyordu.

Diyarbakır'daki terör saldırısı ve HDP'ye yapılan operasyon sonrası eşbaşkanlar Demirtaş ve Yüksekdağ ile 7 vekilin tutuklanması nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun Ankara'ya dönüp kurmaylarını toplama kararı aldığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.