Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu, Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu, Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumunda yarıyılda ve yıl sonunda yapılan değerlendirme toplantılarından 2019 Yılı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı 20 Şubat 2020 tarihinde yapıldı.

Toplantıya katılımın oldukça fazla olduğu 300 kişilik salonun dolduğu görüldü. Toplantı personel için verilen Kokteyl ile başladı. Kokteyl sonunda kurum konferans salonunda geçildi ve program Şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İdare Memuru Özge İldem’in sunumunu geçekleştirdiği program, Kurum Müdürü Murat Yılmaz'ın konuşması ile devam etti. Kurum Müdürü Murat Yılmaz konuşmasında “Kurumumuz personelinin artık kılık ve kıyafetine özen göstermesini ve ilgili kılık kıyafet yönetmeliğine uymasını istiyorum. Kurum içerisinde ve dışarısında gözler size çevrildiğinde memur olduğunuz hissedilmeli. Önümüzdeki ayda yeni kurum binamız ve lojmanlar faaliyete geçecek bununla ilgili çalışmalarımız tüm hızı ile sürdürülmekte. Düşüncelerimizi gerçekleştirdiğimizde belki de Türkiye’de ilk akıllı ceza infaz kurumu sistemine geçmiş olacağız. Bu sebeple tüm personelimin daha dikkatli, titiz ve özverili çalışmasını rica ediyorum. 13 Şubat itibari ile 49 kişi daha kurumumuza katılarak toplam personel sayımız 402 olmuştur. Yeni başlayan personel ile birlikte biraz daha güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.

2019 yılındaki özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Aynı özverili çalışmanın 2020 yılı içerisinde katlanarak devam edeceğinden eminim. Ayrıca kurumumuzdan emeklik, görevde yükselme ve tayin sebebi ile ayrılan çalışma arkadaşlarımıza yeni hayatlarında mutluluk ve başarılar dilerim. Birazdan lojman kura çekimlerimiz personelimiz Tufan Toksun’un yaptığı bilgisayar programı aracılığıyla gerçekleştirilecek, tüm personelimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Murat Yılmaz'ın konuşma esnasında sahneden inerek personelin arasına girmesi koltuklar arasında dolaşarak soru cevap şeklinde personeline sorular sorması ve personelini motive etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kurum Müdürü Murat Yılmaz'ın konuşmasının ardından İdare Memuru Özge İldem iş atölyelerinin 2019 yılı içeresindeki yaptığı çalışmalar ve atölyelerin kar oranları hakkında bilgi verdi. Bilgilendirme ardından Ödül ve plaket taktim törene geçildi. İlk olarak kurumdan emekli olan Kurum İkinci Müdürü Sadi Çetin'e, İnfaz ve Koruma Memuru Ahmet Yıldırım ve İnfaz ve Koruma Memuru Hasan Pınar'a plaket taktim edildi. Eskişehir 2’nolu Açık Ceza İnfaz Kurumu’na Birinci Müdür olarak atanan, İkinci Müdür Fikret Yüksek’e, görevde yükselme sınavında başarı kazanarak Sayman olarak atanan İnfaz ve Koruma Memuru Mevlüt Kulleci, Mühendis olarak atanan İnfaz ve Koruma Memuru Kudret Çelik ve İdare Memuru olarak atanan İnfaz ve Koruma Memuru Eren Aslan'a kurumdaki hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi. Kurumda özverili çalışmalarda bulunan personele, ikinci altı ayda başarı gösteren her ayın başarılı personeline, 2019 yılı yılın personeli ’ne, idari bürolar ve vardiyalar verimlilik kategorisinde başarı gösteren birimlere, performans kategorisinde başarı gösteren birimlere, uyumlu ekip çalışması kategorisinde başarı gösteren birimlere ve gelir dağılımı kategorisine göre başarı gösteren birimlere, başarılarından dolayı plaket takdim edildi.

Ödül ve plaket taktim törenin ardından lojman isteminde bulunan personelin heyecanla beklediği lojman çekilişi Kurum Müdürü Murat Yılmaz'ın programı çalıştırması ile başladı ve 100 dairenin dağıtımı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Toplantı toplu çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Toplantı bitiminde tüm personele, bir adet 2020 yılına ait kurum logosunu taşıyan ajanda, ve Türk Klasikleri Seti, Dünya Klasikleri Seti 1, Dünya Klasikleri Seti 2, Biyografi Seti, Tarih Seti, Sherlock Holmes, Psikoloji Seti, Kişisel Gelişim Seti, Franz Kafka Seti ve Stefan Zweig Seti gibi kitap seti dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.