Foça Açık Ceza İnfaz Kurumundan "Biz Bize Yeteriz Bağış Kampanyası"

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumundan "Biz Bize Yeteriz Bağış Kampanyası"

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumundan "Biz Bize Yeteriz Bağış Kampanyası"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu atölyelerinde çalışan ve aralarında Brezilya, Sudan, Suriye asıllı hükümlülerin de bulunduğu 23 kişi atölyedeki çalışmaları ile kazandıkları nisan ayı maaşlarını bağışlayarak kampanyaya destek olmak istemiştir. Haberlerde emekli yaşlıların kampanyaya maaşlarını bağışladıklarını izlemelerinden etkilenen hükümlü Ozan ZENGİN ve Haydar SUDAN bizlerin de yapacağı bir şeyler olmalı düşüncesi ile bu kampanyayı başlattıklarını ve dilekçelerini kurum müdürlüğüne sunduklarını belirtti. Hükümlü  Ozan ZENGİN “Mahkumlar da bu ülkenin evlatları. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Başka Türkiye yok. Bizler kader planında cezaevine girmiş insanlarız. Hatamızı farkettik, pişman olduk. Kurumda kaldığımız sürece atölyemizde azimle çalışıp üretime katkı sağladık. Devletimizin bizlere kol kanat germesini burada da hissettik. Gönlümden gelerek maaşımı bağışlıyorum” dedi. Hükümlü Haydar SUDAN ise “Bizler Çanakkale neslinin torunlarıyız. Haberlerde 7’den 70’ e herkesin kenetlenmesinden etkilenerek bu kampanyayı başlattık. Devletimize milletimize bizim de katkımız olsun istedik. Koronavirüs salgını kapsamında tüm cezaevi personeli de bizim sağlığımız için evlerinden, çocuklarından ayrıldı. Gördük ki biz bir aileyiz, o zaman elimizden geleni yapacağız. Allah bizlerin, tüm cezaevi çalışanlarının yardımcısı olsun. İnşallah tez vakitte atlatacağız bu kötü günleri. Keşke elimizden daha fazlası gelse daha fazlasını feda etsek” dedi.
Foça Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Sayın Murat YILMAZ, aralarında farklı milletlerden de kişilerin bulunduğu 23 hükümlümüzün çağdaş infaz anlayışında topluma kazandırma amacının somut örneklerinden olduğunu ve bu tablonun tüm camiaya gurur duygusu yaşattığını söylerek hükümlülere örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Bağış Kampanyasına Katılan Hükümlü Listesi

Ozan ZENGİN, Fikret POYRAZ,Mustafa TÜRÜ,Ali Rıza ŞENLEN,Muhammed GÜNEŞ,Uğur ÖZALP,Yusuf KAVURMACI,Khalil İsmaeel Adam Abdollah,Feyyaz ŞANAL,Harun KARATAŞ,Daniel Rodriques de Almeida Junior ,İskender AKDOĞAN,Şükrü KAVAKÇI,Hasan ÖZTÜRK,Tanju AKGÜN,İbrahim ACAR, Bülent CANŞİ,Mevlüt İNCE, Musatfa Kemal TURGUT,Muhammed GANİM, Haydar SUDAN,Bircan DEMİRÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.