Foça Belediye spor masterler zirveye ilerliyor

Foça Belediye spor masterler zirveye ilerliyor

Geçen yılı Ege şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü olarak tamamlayan Foça temsilcisi bu hafta Didim masterleri farklı mağlup etti. Her maçta arkalarına eş ve çocuklarının desteğiyle çıkan masterler ilk yarıyı Faruk’un iki golüyle 2-0 önde kapattılar.

İkinci yarıya da müthiş giren Foça ekibi, kalesini bir İngiliz’in koruduğu Didim’ e Faruk 2, Muharrem, Ahmet ve Sencan ile gol yağdırdılar. Tüm yedeklerini de oyuna alan Foçalılar maçı da 7-2 kazanarak iki maçta 6 puana ulaştı.

İlk maçında Manisa masterleri 5-0 yenerek dönen ekip liderliğini sürdürdü.Foça Belediye spor masterleri bu hafta Bodrum deplasmanına çıkacak. Hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyleyen usta ayaklar, giderek büyüyen taraftar kitlesini de arkasına alarak çıktıkları maçlarda herkesin beğenisini almayı sürdürüyorlar.

Masterlerin kaptanı Necat Vural, Ege şampiyonluk ve Türkiye üçüncülük kupalarını Foça’ya getireceklerini ayrıca gol krallığı, en iyi kaleci ve iki ayrı özel ödül aldıklarını belirterek Foça’nın tanıtımına katkı yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.