FOÇA BELEDİYESPOR – BORNOVA 1881 3 -1

FOÇA BELEDİYESPOR – BORNOVA 1881 3 -1

İzmir Süper Amatör Lig’de mücadele eden Foça Belediyespor sezonun ikinci, sahasındaki ilk maçı galibiyetle tamamladı. Bornova 1881 takımı zorlu anlar yaşattığı Foça’ya 3-1 yenilmekten kurtulamadı.

Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda 14 Ekim 2018 Pazar Günü Saat 15.00’te başlayan maçın ilk dakikalarında Bornova baskı kurdu. Ardı ardına pozisyonlar yakalayan konuk takım aradığı gole ulaşamayınca, Foça dengeyi kurdu ve ataklara başladı. Golsüz dakikalara Foça’dan Ayhan son verdi. Attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.İkinci yarı başlarında yine gol arayan Bornova ama golleri atan Foça’ydı. Ev sahibi, Erkan’la ikinci golü buldu. 2 - 0 Bu golden sonra Foça kendi sahasına sıkıştı ve rakibin golünü de kalesinde gördü. 2 -1

Maçın değişik bölümlerinde birkaç gollük pozisyonda tribünleri heyecanlandıran Yağız Keser maçın son dakikalarında attığı golle hem takımını hem kendisini rahatlattı. 3 -1Duraklamalar ve sakatlıklar nedeniyle 5 dakika uzayan maçta başka gol olmadı.Foça ikide iki yaparak 6 puanla haftayı kapatmanın mutluluğu ile maçtan ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.