Foça, dezavantajlı bireylerin yanında!

Foça, dezavantajlı bireylerin yanında!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen ‘‘Yerel Yönetimlerde Dezavantajlı Bireylere Yönelik Hizmet Çalıştayı’, Karakum Plajı Tesisinde gerçekleştirildi.

DEÜ Buca Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihinsel Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Alev Girli ve İzmir Barosu Engelli Hakları Komisyon Üyesi Avukat Nursen Aksu, ilgili konularda bilgiler aktardı.

Farkındalık, yasal haklar, erişilebilirlik, eğitim-hizmet çalışmaları ve sosyal yaşama katılım konularında oluşturulan çalışma grupları, tartışma sonuçlarını tüm katılımcılara anlattı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Çalıştayımıza büyük güç katan tüm engelli meclislerine, belediye engelli hizmet birimlerine ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Foça Belediyesi olarak dezavantajlı bireyler için yaptığımız çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp, ‘‘Engelsiz Foça’da’’ kentimizin tüm güzelliklerini her zaman birlikte doyasıya yaşayacağız’’dedi.

Yerel Yönetimlerde Dezavantajlı Bireylere Yönelik Hizmet Çalıştayı’nın sonucu, bir rapor haline getirilerek tüm belediyeler ve kamuoyu ile paylaşılacak.

0-(1)-068.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.