Foça Masterler ilk hazırlık maçını Soma Linyit ile oynadı

Foça Masterler ilk hazırlık maçını Soma Linyit ile oynadı

TMVFL Ege Grubu’nda yer alan Foça Belediyespor Masterler Futbol takımı 2020- 2021 sezonu için ilk hazırlık maçını ligin yeni takımı Soma Linyit masterler ile yaptı. Konuk takım daha hazır göründüğü maçı 5 -1’lik skorla kazandı.

Foça Nihat Hüsenay Stadı’ndaki  karşılaşmada yeniden toparlanma aşamasında olan ve henüz 3  antrenman yapma şansı bulan Foça Belediyespor Masterleri nde Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’de yer aldı. Foça Belediyespor Masterler’e son Ege şampiyonluklarını ve federasyonun yurt çapındaki şampiyonalarında dereceleri kazandıran Şerafettin Camcı  yeniden başa geçti. Camcı; maçın başında yaptığı konuşmada İlk üç antrenmanın ardından hazırlık maçına çıkan takımı için skorun önemli olmadığını, dostluk havası içinde, her oyuncunun durumunu görebileceği, sakatlıksız güzel bir maç olmasını dilediğini söyledi.

Maçın ilk yarısını 3 -0, maçı 5-1 önde tamamlayan Soma Linyit Masterlerde Foça Belediyespor’un BAL Ligi kadrosunda yer almış oyunculardan Eser Kasal’da yer aldı. Kasal attığı iki güzel golle de Foça seyircisini selamladı.

Soma Linyit’in golleri  Bahadır, Salih, Kenan ve Eser (2) den gelirken,  Foça Belediyespor şeref sayısını oyuna ikinci yarı giren Deniz Kara’nın ayağından buldu. Soma Linyit Masterler Başkanı Çetin Milderya bu lige dostluk, kardeşlik ve sakinlik için geldiklerini ama ilk 5 için iddialı olduklarını söyledi.  Milderya;” takım kurulalı iki yıl oldu. Bu yıl TMVFL ligini tercih ettik. Amacımız sdece spor, dostluk ve kardeşlik.  Çalışmalara başlayalı 2 ay gibi bir zaman oldu. Takım yavaş yavaş hazır hale gelmeye başladı.  Foçalı kardeşlerimizle bugün bir dostluk maçı yaptık.  Takımlar başabaş ama bizim iki ileri oyuncumuz hazır ve gününde. Golleri biz bulduk. TMVFL bünyesinde tüm maçlarımızın kardeşçe, bağırışmadan, çağırışmadan  geçmesini temenni ediyorum.  İlk hedefimiz kardeşlik. İkinci hedefimiz maçlardan zevk almak. Üçüncü hedefimiz bu yıl ilk  beşe girmek.  Bahadır Özgen ve Eser Kasal profesyonel olarak futbol oynamış iki oyuncumuz.  Onlarda bu yıl bize katıldılar. Bu yıl ilk beşte bize yer açın.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.