Foça Masterler, Saruhanlı Masterler ile karşılaştı

Foça Masterler, Saruhanlı Masterler ile karşılaştı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda yer alan Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı Ege Masterler Federasyonu (EMF) Ege Liginin güçlü takımlarından Saruhanlı Masterler ile mücadele etti

Karşılaşma, Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda oynandı. Masterlerin dostluk kardeşlik ve fair play ilkelerinin ön planda olduğu maç her iki takım içinde lige iyi bi r hazırlık anlamı taşıyordu. Kaleci sorunları nedeniyle  sıkıntı yaşayan Foça Belediyespor Masterler’in kalesini bu maçta Teknik Sorumlu Şerafettin Camcı’nın torunu Kerem korudu. Kalede Kerem, oyunda babası Ahmet, saha kenarından takımı yöneten dedesi Şerafettin Camcı maçın havasına değişik bir renk kattılar. Foça Belediyespor Masterler Takımında yer alan Belediye Başkanı Fatih Gürbüz  şutlarıyla ağlar yerine bu maçtada kale direklerini yokladı.     

Defansta zaman zaman aksayan ama ileri üçlüsü başarılı bir maç çıkaran konuk Saruhanlı Masterler’în biri penaltıdan olmak üzere 4 golünü Mustafa, diğerini Ali Rıza kaydetti. Foça Masterler Sercan, Gürkan ve nöbetçi golcüsü Deniz Kara ile üç kez rakip fileleri havalandırdı.

Saruhanlı Masterler Foça’dan Manisa’ya dostlukla uğurlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.