Foça Masterlerı İlk Maçlarında Gol Yağdırdı

Foça Masterlerı İlk Maçlarında Gol Yağdırdı

Foça Belediye Spor Masterleri, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nin yeni sezonu ilk maçında faklı galip geldi…

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL)  Türkiye’nin farklı bölgelerinde, 8 ayrı grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı.  
Geçtiğimiz yıl Ege Grubu’nda şampiyon, gruplarında ilk ikiye girenler arasında yapılan Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Foça Belediye Spor Masterler Takımı, Manisa Masterleri ile deplasmanda oynadığı maçı 5-0’lık net bir skorla kazanarak bu yılda iddialı olduğunu gösterdi.

Manisa Fikri Bayrıl Tesisleri’nde 6 Kasım 2016 Pazar Günü Saat 15.00’te oynanan müsabakayı konuk Foça Masterleri 5 - 0 kazandı. Faruk Tarakçı’nın iki golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapayan Foça, yedek oyuncularına da yer verdiği oyunun ikinci yarısında üç gol daha buldu. Deniz Kara, Faruk Tarakçı ve Raşit Güven Enhoş 2. yarının gollerini attı.  
Başkan Demirağ, Foça Masterlerini kutladı

Ege Bölgesi Şampiyonu ve Türkiye 3.’sü ünvanlı Foça Belediye Spor Futbol Masterleri, yeni sezon öncesinde, Foça Belediyesi ve Kulüp Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Foça Belediye Spor Kulübü Masterler Futbol Takımı Sorumlusu ve Kaptanı Necati Vural, Türkiye Şampiyonası’nın Gol Kralı Faruk Tarakçı ve oyuncu Zeki Kozu, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. Futbol Masterleri, Başkan Gökhan Demirağ’a, son dönemde kazandıkları ödüllerin topluca göründüğü fotoğrafı ve TMVFL Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gürsu imzalı teşekkür plaketini iletti.
Foça Masterlerinin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Foçalı Masterlerimiz, katıldıkları şampiyonalarda çok başarılı oluyor ve ilçemizin tanıtımına olumlu katkılar sağlıyorlar. Foça Belediye Spor Kulübü Masterler Futbol Takımı ekibimize çok teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum’ dedi.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) tarafından, 2016 Yılı Ocak-Mart aylarında düzenlenen 1. Ege Bölge Şampiyonası’nda şampiyonluk kazanan ve ardından, Mayıs ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda olmuştu. Yine, Türkiye Şampiyonası’nda Foça Masterlerinden Kaleci Cem Akbaş en değerli kaleci olarak seçilmiş ve 8 gol atan Faruk Tarakçı, Gol Kralı olmuştu. Foça Belediye Spor Masterleri Sorumlusu Necati Vural’a, masterler futbol camiasına katkıları dolayısıyla jüri özel ödülü verilmişti. Türkiye Masterler Futbol Federasyonu, Başkan Gökhan Demirağ’a, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’ne göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür plaketi sunmuştu. 

Foça Belediye Spor Futbol Takımı’nda Antrenörlük görevini Şerafettin Camcı üstleniyor. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ligde 2016 - 2017 sezonunda Marmara 1.Bölge Beyaz, Marmara 1.Bölge Kırmızı, Marmara 2.Bölge, Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz, Ege, Doğu Anadolu gruplarında 52 takım mücadele ediyor. Deplasmanlı Ege Grubunda Foça, Manisa, Didim, Marmaris, Bodrum, Turgutlu ve Aliağa Masterler takımları yer alıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.