Foça'da gençler 29 Ekimi sahada kutladı!

Foça'da gençler 29 Ekimi sahada kutladı!

Foça'da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98 .yıldönümü etkinlikleri kapsamında dörtlü futbol turnuvası düzenlendi. Ailelerinin tezahüratlarıyla desteklediği 14 yaş grubu gençler Cumhuıriyet Bayramı’nı sahada kutladılar.

Foça Belediyespor , Yenifoça Turkuaz, Aliağa Göztepe Ağa spor ve Menemen Maltepe spor kulüplerinin katıldığı turnuva Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda gerçekleştirildi. Tek maçlık puan usülü maçların sonunda Foça Belediyespor ve Yenifoça Turkuaz final, Aliağa Göztepe Ağa Spor ile Menemen Maltepe üçüncülük maçı oynamaya hak kazandılar. Rakibini 1-0’la geçen Aliağa Göztepe Ağa Spor üçüncü olurken Foça Belediyespor’lu gençler 5-0’lık skorla turnuvanın birinciliğine uzandılar. Takımlara kupaları Foça Belediyespor alt yapı sorumlusu Selahattin Aktaş tarafından verildi.

sampiyonluk-kupasi-selahattin-aktas-foca.jpg

Yenifoça Turkuaz Spor Kulübü teknik Sorumlusu Adil Uylukçu Cumhuriyet Bayramı coşkusunu çocuklarla birlikte yaşamak için geldiklerini söyledi. Adil Uylukçu; “ Turkuaz Spor kulübü ve Foça Belediyespor’un birlikte organize ettiği bu turnuvada Aliağa’dan Ağa Spor ve Menemen Maltepe Spor’un iştirakiyle güzel bir bayram coşkusu yaşatmaya çalışıyoruz çocuklarımıza. Maç yapıyorlar. Eğleniyorlar. İkramlarımız var. İlgilenen hocalarımız sayesinde böyle güzel bir organizasyon oluşturduk. İnşallah gelecek yılllarda da tekrarını yapmayı düşünüyoruz. “dedi.

Foça Belediyespor alt yapı teknik sorumlularından Şencan Bayır ise turnuvayla 2021-2022 sezonuna iyi bir başlangıç yaptıklarına vurgu yaptı. Şencan Bayır,” Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum” dedi.

foca-turkuaz.jpg

YENMEK DEĞİL OYNAYABİLMEK GÜZEL

Turnuvada yer alan arkadaşları adına konuşan Yenifoça Turkuaz takımından İlhami Deniz; bütün takımlara mutluluk ve başarı dilerken , Aliağa Göztepe Ağa Spor’dan Ege Değirmenci; “iyi bir turnuvaydı. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” sözleriyle duygularını dile getirdi. Foça Belediyespor’dan Selimefe Darıcıoğlu tüm takımlara başarılar dilerken yenmekten çok sahada olmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Selimefe Darıcıoğlu;” İyi hazırlandık. İyi oynadık. Yenmek çok önemli değil aslında. Oynayabilmek güzel olan.” Dedi.

Turnuva kupa töreni sonrası sahada ailelerin ve gençlerin başarılarını ve bayramı birlikte kutlamaları ile tamamlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.