Foça'da yeni İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

Foça'da yeni İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

İzmir’in Foça İlçesi Jandarma İlçe Komutanlığı’na atanan Jandarma Yüzbaşı Çağlayan Ersular göreve başladı.

 Tunceli’ye atanan eski ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sertan Koç’un yerine Foça’ya yeni Komutan Tunceli’den atandı.

1984 Adana Ceyhan doğumlu olan Yüzbaşı Çağlayan Ersular evli ve iki çocuk babası. Daha önce Mardin , Hatay ve Tunceli illerinde görev yaptı. Son atamalarla Tunceli Komando Bölük Komutanlığı’ndan Foça’ya İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı.  

Foça Kaymakamlığı, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Foça İlçe Jandarma Komutanlıkları arasında 15 Ocak 2018 tarihinde yapılan protokolün, 19 Mart tarihinde İçişleri Bakanlığı'nca onaylanmasının ardından ilçeye bağlı kırsal Bağarası, Yenibağarası, Kozbeyli, Ilıpınar, Kocamemetler, Gerenköy mahalleleriyle birlikte eskiden belde olan Yenifoça’nın Fatih, Mustafa Kemal Atatürk, Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet mahallelerinde de  emniyet birimi olarak  Jandarma görev yapıyor.     

Göreve yeni atanan Yüzbaşı Çağlayan Ersular görev bölgelerinde asayişi sağlamada devlet vatandaş işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. Çağlayan Ersular; “7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Vatandaşlarımız bize ihbar hatlarından ve Foça için 0 232 812 11 19, Yenifoça için 0 232 814 60 11 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.