Foçalı karateci kardeşlerden vakfa vefa ziyareti

Foçalı karateci kardeşlerden vakfa vefa ziyareti

İzmir' in Foça ilçesinde yaşamlarını ve sportif çalışmalarını sürdüren karateci Kerem Çağatay(7) ve Kaan Yüksel (11) kardeşler Eurasia Open İstanbul Turnuvası dönüşü kendilerine destek veren Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nı ziyaret ettiler.

Foça Demokrasi Meydanı’nda bulunan vakıf idare binasında ki ziyarete Reha Necla Midilli Ortaokulu Müdürü Ahmet Okur, babaları ve antrenörleri Kudret Yüksel’in eşliğinde gelen Yüksel kardeşler  burada Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi ve yardımcısı Nedret Çelebi' ile buluştular. Çalışmaları ve katıldıkları son uluslararası turnuvada yaşadıkları konusunda vakıf yetkililerine bilgi aktardılar.

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten  ve  çocukların iyi birer sporcu olmalarının yanısıra vefalı, iyi bir insan olmasının önemine dikkat çeken Ali Haydar Çelebi;  Kerem Çağatay ve Kaan Yüksel’ i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ali Haydar Çelebi; “, Karşılıksız desteğin unutulmadığını,  başarının vefa duyguları ve saygıyla daha anlamlı hale geldiğini gösterdiniz. Gözlerinizden öpüyorum. Vakfımız ilkeleriyle eğitime,sağlığa,yaşlıya,öğrenciye, sporcuya destek vermeye devam ediyor. Bunların karşılığı bize sevgi ve başarı olarak dönüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.