Foçalı kardeşlerin hedefi 2020'de madalya

Foçalı kardeşlerin hedefi 2020'de madalya

Foçalı Ateş ve Deniz Çınar kardeşler sosyal medyadan mesaj attı . Hedeflerinin 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Ülkemize madalya kazandırmak olduğunu söylediler.

Yurt içi ve yurt dışında bir çok başarıya imza atan Foçalı  Ateş ve Deniz Çınar kardeşler  sosyal medyadan mesaj attı . Hedeflerinin  2020 Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Ülkemize madalya kazandırmak  olduğunu söyleyen Çınar Kardeşlerin Mesajı Şöyle:

" Herkese merhabalar!
Sizlere güzel haberlerimiz var! 10 yıldır yarışmakta olduğumuz Olimpik 470 sınıfında bugüne kadar 7 kez Türkiye Şampiyonluğu , 3 Olimpiyat kotası(29,23,14), 2 Akdeniz Oyunlari katılım hakkı(9,6),Avrupa Kupası 3.lüğü ve 2008 yılından beri katıldığımız her yarışı kazanarak Turkiye'de herhangi bir sınıfta kırılması zor bir rekora imza attik.

Bütün bunlari başarırken göğsümüzde taşıdığımız Ay-Yıldıza, ailemize ve bize güvenen herkese layık olmaya çalıştık. Bugün görüyoruzki yolumuz hep doğru yol olmuş. Bize güvenen ve bu yolda bizimle yürüyen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ve olgunlaşan koşullar bizim için çıtayı çok daha yukarılara koymuştur. Artık hedefimiz 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Ülkemize madalya kazandırmaktır!

Sahip olduğumuz tecrübe ve sizlerin desteğiyle Türkiye'ye Olimpiyat Oyunlarında yelken branşında ilk madalyayı kazandıracağımıza olan inancımız tamdır.

Yeni hedefimize ulaşmak için sadece 4 yılımız var. Bu yolda yeniden ve madalya için bizimle yürümeye hazır mısınız? "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.