Foçalı, Taekwondoculardan büyük başarı!

Foçalı, Taekwondoculardan büyük başarı!

Foça Belediye Spor Kulübü, İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Taekwondo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Online Taekwondo Poomsae Müsabakasında başarılar kazandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle sportif faaliyetlerin askıya alınmasının ardından sporcuların taekwondodan uzak kalmamaları ve mutsuz hissetmelerini önlemek amacıyla düzenlenen müsabakada; sporcuların bulundukları mekanda çekilen videolar, altı Hakem tarafından dikkatle izlenerek puanlandı. Uluslararası Poomsae Teknik Hakemi Recep Başkan yönetimindeki müsabakaya, 13 Kulüpten 19 erkek ve 33 kadın sporcu katıldı.

İzmir İl Kulüp sıralamasında Foça Belediye Spor Kulübü beşinci sırada yer alırken, Minik Erkekler Kategorisinde yarışan Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondocusu Asrın Yağız Büyükyavuz ikinci oldu. Antrenmanlarını evinde ve evinin bahçesinde yaparak müsabakaya hazırlanan Asrın Yağız Büyükyavuz, geçen sene de aynı kategoride 3. olmuştu. 

01-asrin-yagiz-buyukyavuz-(1).jpeg

Başkan Fatih Gürbüz tebrik etti

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Online Taekwondo Poomsae Müsabakasında Minikler Kategorisinde ikinci olan sporcumuz Asrın Yağız Büyükyavuz’u ve takım halinde beşinci olan Foça Belediyespor Taekwondo Şubemizin sporcularını ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Taekwondo Şubemizin yeniden çalışmalarına başlamasını ve yeni şampiyon adaylarımız ile şampiyonalara katılmayı heyecanla bekliyoruz.’’dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.